logo

Başkan Battal İlgezdi, ‘Mülkiyetin partisi olmaz!’

Başkan Battal İlgezdi, ‘Mülkiyetin partisi olmaz!’

Aşık Veysel ve Mustafa Kemal planları ile ilgili yaptığı açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  “Ataşehirli komşularımın hakkını kimseye yedirtmem!” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahallelerinin imar planı çalışmaları ile ilgili eleştirilerini dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi: “Bu haksızlığın karşısında her zaman duracağım.”

“ATAŞEHİRLİ KOMŞULARIMIN HAKKINI KİMSEYE YEDİRTMEM!”

Mülkiyetin partisi olmaz!” diyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahalleleri imar planları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yenisahra ve Barbaros Mahallelerimizin planları gibi olmadığı müddetçe bu haksızlığın karşısında her zaman duracağım.” İfadelerine yer vererek; “Ataşehirli komşularımın hakkını kimseye yedirtmem!” vurgusu yaptı.

MÜLKİYETİN PARTİSİ OLMAZ!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, açıklamasında; Mülkiyetin partisi olmaz! Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahallelerimizin planları, Yenisahra ve Barbaros Mahallelerimizin planları gibi olmadığı müddetçe bu haksızlığın karşısında her zaman duracağım. Ataşehirli komşularımın hakkını kimseye yedirtmem!” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ