logo

BAŞKAN EKREM İMAMOĞLU ATAŞEHİR’DE ORDULULARLA

BAŞKAN EKREM İMAMOĞLU ATAŞEHİR’DE ORDULULARLA

Ertuğrul Köleoğlu başkanlığındaki Ataşehir Ordulular Derneği, yoğunluk nedeniyle gecesine katılamayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Ataşehir’de misafir etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

16 Nisan referandumu öncesi düzenlenen gecesine davet edilen, yoğun programı nedeni ile katılamayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ertuğrul Köleoğlu başkanlığındaki  Ataşehir Ordulular Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

1 MAYIS KUTLAMASI

“Bu gün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum” ifadesi ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlaması ve daha iyi çalışma ortamlarının oluşması temennisi ile konuşmasına başlayan Ataşehir Ordulular Derneği Başkanı Ertuğrul Köleoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendilerine iadeyi ziyarette bulunduğunu kaydederek; “Bugün aramızda çok kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu var.  Kendisi derneğimize iadeyi ziyarette bulundular. Sayın Başkan Ataşehir Ordulular Derneği’nin yemekli gecesine yoğun programından dolayı katılamamıştı. Bu nedenle derneğimizi ziyaret etmek, dernek yönetim kurulu üyelerimizle tanışmak istedi. Kendisine, bugün bizlerle bira raya geldiği için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZ BEYLİKDÜZÜ’NDE ÇOK FARKLI HİZMETLERE İMZA ATIYOR

Ertuğrul köleoğlu konuşmasında; “Biz ordulular olarak sadece Ataşehir’de değil Beylikdüzü’ndeki Ordulular olarak ta Belediye Başkanımızın yanında olmaya gayret edeceğiz. Çünkü Beylikdüzü Belediyesi’nin düzgün hizmet yapısı var. Beylikdüzü’nde çok farklı hizmetlere imza atıyor. Biz de STK’lar olarak çalışan bir belediye başkanının her zaman yanında olmayı ilke edindik.”ifadelerine yer verdi.

EKREM İMAMOĞLU’NA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER

Yeni yapılacak dernek binalarının kurdelesini Başkan İmamoğlu’na kestirme temennisini dile getiren Köleoğlu; “Temeli atılacak ve açılışı yapılacak olan dernek hizmet binamıza destek olacağını bildiğimiz Beylikdüzü Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz.”dedi.

ORDU, KARADENİZ’İN EN ÖNEMLİ MERKEZLERİNDEN

“Başkanımıza teşekkür ediyorum, bizleri davet etti” diyerek Ataşehir Ordulular Derneği Başkanı Ertuğrul Köleoğlu’na teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Karadeniz’in en önemli merkezlerinden biri olan Ordu’nun özellikle İstanbul’da yoğun nüfus olarak çoğunluğa sahip bir il olduğunu belirterek başladığı konuşmasında; “Dolayısıyla temsil açısından değil, o yörenin güzelliklerini yaşatmak, buradaki insanlarımızın yöresiyle bağ kurmasını sağlamak, kültürlerini burada daim kılmak ve çocuklarımızın özellikle; müziğinden, yaşam biçimine onu hissetmesi için vazifesi olan kültür ve yöre derneklerimizin bu kapsamda yaşaması ve yaşatılması, bizim açımızdan yerel yöneticiler tarafından önemli vazifemiz olduğunu düşünüyorum.”ifadelerine yer verdi.

BİNLARCE YILLIK ORDU İSMİNE KİM İHANET EDEBİLİR?

Başkan Ekrem İmamoğlu konuşmasını, “Özellikle değerli başkanımızın sıcak, ilgili yaklaşımı ve siz saygıdeğer üyelerinin yaklaşımı sonucunda sizin her zaman yanınızda olacağımızı şimdiden belirtelim. Ataşehir’de böyle bir aktif derneği hissediyor, görüyor olmak önemli. Diğer derneklerinde bu tür örnek alabilecekleri yapıları keşfetmeleri gerekir.  Çünkü ilimizde çok sayıda hemşehri derneği var. Ne yazık ki birçoğu tabela derneği, yada kahvehane şeklinde yürütülüyor. Esas vazifesini ihmal etmiş, unutmuş bir şekilde gelişiyor. Bu da beni çok üzüyor. Kapsayıcı noktası kalmıyor. Faydadan çok zarar vermeye devam ediyor. Anadolu’nun her köşesi kıymetli. Ordu’ya baktığınızda binlerce yıllık tarihi olan bir ismi var. Böyle bir isme hangi birimiz ihanet edebiliriz.”ifadeleri ile sürdürdü.

İSTANBUL’DA STK’LA ÖNEMLİ SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR

“Özellikle kalabalık bir şehir olan İstanbul’da STK’ların üzerine önemli sorumluluklar düşüyor” diyerek konuşmasına devam eden Ekrem İmaoğlu, konuşmasını, “Bu kalabalıklığın rahatlatılması gerekiyor, özellikle göçün durdurulması ve genç beyinlerin yörelerinde nasıl hizmet veririz mantığı ile çalışma yapmasını gerektiğini düşünüyorum. Değerli başkanımız ve seçkin üyelerimizin değerli hizmetlerinin örnek olacak biçimde sürmesini diliyorum. Bu vesileyle davetinizden dolayı ve plaketlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde tamamladı.

EKREM İMAMOĞLU’NA PLAKET, KÖLEOĞLU’NA BEYLİKDÜZÜ KİTABI

Ataşehir Ordulular Derneği’ne sağlamış olduğu destekleri ile ziyareti nedeniyle Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu tarafından Teşekkür Plaketi ve Özel İşleme Porselen tabak Ekrem İmamoğlu’na takdim edilirken, İmamoğlu’da Köleoğlu’na “Geçmişten Günümüze Beylikdüzü” kitabı hediye edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ