logo

Başkan İlgezdi’den ‘Ak Partiye Gidiyor’ İddiasına Yanıt

Başkan İlgezdi’den ‘Ak Partiye Gidiyor’ İddiasına Yanıt

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Deniz Gezmiş Parkı’ndaki Kibariye’li Sünnet Şöleni’nde ‘Ak Parti’ye gidiyor.’, ‘Aday değil’, ‘Aday yapılmayacak’ iddialarını cevapladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Deniz Gezmiş Parkı’ndaki Kibariye’li Sünnet Şöleni’nde ‘Ak Parti’ye gidiyor.’ ve ‘Aday değil’ iddialarını cevapladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sıkça yaptığı muhtarlarla birlik mesajı içeren; sahneden Ataşehirlileri toplu selamlama sırasında yaptığı konuşmada, muhtarlarla birlikte Ataşehir’i en iyi yere taşıdıklarının altını çizdi.

Konuşmasında, “Ak Parti’ye gidiyor.” İddialarını cevaplayan Başkan İlgezdi; “Sağda solda şunu da söylüyorlar; “Ak Partiye gidiyormuş” Ben solcuyum kardeşim. Ben devrimciyim. Bunu hiç inkar etmedim. Yıllardır öyle yaşadım, böyle de yaşayacağım.”diye, iddia ve söylentilerin asılsız olduğunu belirterek, kendisinin yerinin belli olduğuna dikkat çekti.

Başkan Battal İlgezdi aday olmayacağı, yada aday yapmayacakları iddialarını ise; “Ben buradayım. Benim adım Battal İlgezdi. Ben işimi yapıyorum. Adayım ve buradayım. Benim arkamda halk var.”şeklinde yanıtladı.

Dördüncüsünü düzenledikleri sünnet şölenlerinde şimdiye kadar 5 bin 400 çocuğu sünnet ettirdiklerinin altını çizen Ataşehir Belediye Bakanı Battal İlgezdi, sünnet kampanyaları sırasında verdikleri destekleri için sağlık kuruluşu temsilcilerine teşekkür etti.

Birçok etkinlikte olduğu gibi muhtarlarla birlikte sahnede omuz omuza görüntü veren Başkan İlgezdi; muhtarları sahneye alarak birlikte halkı selamlardılar. “Ben gücümü sizlerden, halktan alıyorum.”diye konuşan Battal İlgezdi, muhtarların hepsinin farklı siyasi görüşten olduğunun altını çizip; “bu gün onlarla beraber Ataşehir’i en iyi yere taşımaya çalışıyorum ve taşıyacağım. Ben burada deniz Gezmiş Parkı’nı yaptım. Küçükbakkalköy’de Nazım Hikmet, Ferhatpaşa’da da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’nı yaptım. Bunu niye söylüyorum? Benim anlayışımda, hedefimde insan var. İster Alevi olsun, ister Sunni olsun, ister Kürt, Laz, Çerkez olsun fark etmez benim için. Önemli olan insan olsun. Ben Ataşehir’deki bütün oylara talibim. Herkesin oyuna talibim Bana oy verenin de vermeyenin de.

Sağda solda duyuyorum; “Başkan aday değil. Başkan aday yapmayacaklar.” diyorlar.  Sevgili dostlar, ben buradayım. Benim adım Battal İlgezdi. Ben işimi yapıyorum. Adayım ve buradayım. Benim Ankara’da akrabam yok babam da yok. Benim arkamda halk var. Partimin Genel Başkanı var. Genel Başkanım otur derse otururum yürü derse yürürüm.”diye konuştu.

Ak Partiye gideceği söylentisi için Başkan İlgezdi; “Sağda solda şunu da söylüyorlar; “Ak Partiye gidiyormuş” Ben solcuyum kardeşim. Ben devrimciyim. Bunu hiç inkar etmedim. Yıllardır öyle yaşadım, böyle de yaşayacağım.”diyerek yerinin belli olduğunu, siyasete burada başladığını burada bırakacağını, hiçbir baskıya boyun eğmeyeceğini ifade etti.  Ataşehir’deki yatırımları devletten, büyükşehir’den bir kuruş yardım almadan Ataşehirlilerin vergileri ile yaptığını hatırlatan İlgezdi; çevre ilçelere büyükşehir tarafından yapılan yatırımlara dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ