logo

Başkan İlgezdi’nin Adaşı ve Kuzeni Eğitimci Battal İlgezdi Toprağa Verildi

Başkan İlgezdi’nin Adaşı ve Kuzeni Eğitimci Battal İlgezdi Toprağa Verildi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kuzeni, Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu ve Av. Ali Rıza İlgezdi’nin dayısı emekli öğretmen Battal İlgezdi son yolculuğuna uğurlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kuzeni, Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu ve Av. Ali Rıza İlgezdi’nin dayısı emekli öğretmen Battal İlgezdi önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ülkemizin çağdaş eğitim ordusu üyesi, emekli öğretmen Battal İlgezdi son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum emekli öğretmen Battal İlgezdi, Salı günü Saat 17.00’de Şahkulu Sultan Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreni sonrası Büyükbakkalköy Mezarlığı’na toprağa verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çelenk ve taziye mesajı ile acılarını paylaştığı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kuzeni, Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu ve Av. Ali Rıza İlgezdi’nin dayısı, merhum emekli öğretmen Battal İlgezdi’nin cenaze törenine; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Aksu, Kadıköy Eski Belediye Başkanı Selami Öztürk, CHP İstanbul İl Yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP,  İYİ Parti ve DSP’nin aralarında olduğu siyasi parti  ilçe Başkan ve yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve çalışanları ile merhumun yakınları ile mesai arkadaşları katıldı.

Büyükbakkalköy Mezarlığı’na toprağa verilen Merhum Battal İlgezdi’nin ailesi ve yakınları cenaze sonrası baş sağlığı dilekleri ve taziyeleri kabul ettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ