logo

BAŞKAN İRFAN DİNÇ ÇERKEŞ’İ ZİYARET ETTİ

Baskan_cerkes-cankiri-hasan - sopaci_irfan -dinc-4Çankırı Belediye Başkanı İrfan DİNÇ ve Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin AYKURT Çerkeş’i ziyaret etti. Çerkeş’i ziyaret eden İrfan Dinçi Başkan Hasan Sopacı karşıladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ziyaretle ilgili, “Bu gün biz Çerkeş için çok önemli bir gün, beklide bir milattır. Biz Çankırı’nın batıya açılan kapısıyız, en büyük ve en uzak ilçesiyiz. Çankırı Belediye Başkanımız beklide ilk kez ilçemize bir şeyler yapmaya bir şeyler katmaya geldi. Ziyaretleri bizlere şeref verdi onurlandırdı” ifadelerini kullandı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Diniç’in ilçelerine ziyaretinden memnuniyetini ifade eden Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, “Bu gün biz Çerkeş için çok önemli bir gün, beklide bir milattır. Biz Çankırı’nın batıya açılan kapısıyız, en büyük ve en uzak ilçesiyiz. Çankırı Belediye Başkanımız beklide ilk kez ilçemize bir şeyler yapmaya bir şeyler katmaya geldi. Ziyaretleri bizlere şeref verdi onurlandırdı. Kendisi ile sürekli görüşüyoruz fakat nasip bu güneymiş. 1860 yılında ilçe olan 1870 yılında belediye olan ilçemiz çok göçler vermiş geri kalmış hizmete aç bir ilçe. İnşallah hep birlikte ilçemizi güzelleştirip olması gereken yere getireceğiz” diye konuştu.

“Geç Kalınmış Ziyaret”

Geç kalınmış bir ziyareti gerçekleştirdiklerini vurgulayan Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç, “Çerkeş Belediye Başkanımıza katılıyorum. Geç kalınmış bir ziyareti bugün gerçekleştirme fırsatımız oldu. Kendisine seçimlerden önce ve sonra verdiğimiz sözler oldu. Çerkeş ilçemiz Ak Parti Belediyesi olmanın farkında lığını yaşayacak. Çankırı Belediyesi olarak üzerimize düşenleri bizde yapacağız ”dedi.

Dinç, Çerkeş’te İncelemelerde Bulundu

Çerkeş’te incelemelerde bulunan ve belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Hasan Sopacı’dan bilgi aldıktan sonra IV. Murat Hamamına gezen Başkan Dinç, hamamın Çerkeş İlçe Tarih Müzesi yapılabileceğini, bu konuda üzerine düşeni de yapmaya hazır olduğunu söyledi. Atatürk İlkokulu ziyareti sonrası yapımı devam eden Kadın İstihdam Merkezi ve lokalinde ve başka birçok alanda incelemelerde bulunuldu.

İrfan Dinç Saçak Beledesini Ziyaret Etti

Saçak Beldesini de ziyaret eden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım Belde hakkında ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkanı Ramazan Yarım beldenin içme suyu konusunda sıkıntıları olduğunu, itfaiye aracının çalışmadığını ve epey masrafı olduğunu aktardı. Dinç, Saçak Beldesindeki Yarım Dede türbesi olarak bilinen türbe etrafında incelemelerde bulunuldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ