logo

Başkan Vekili İlhami Yılmaz ‘Hizmetler Devam Edecek’

Başkan Vekili İlhami Yılmaz ‘Hizmetler Devam Edecek’

Mecliste yapılan seçimle Ataşehir Belediye Başkan Vekili olan İlhami Yılmaz, Başkan Battal İlgezdi’nin kısa sürede göreve döneceğini, Belediye hizmetlerinin aksamayacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi’nde yapılan seçimle görevinden geçici olarak uzaklaştırılan Battal İlgezdi yerine Ataşehir Belediye Başkan Vekili olarak seçilen CHP Meclis Grup Başkanvekili İlhami Yılmaz seçim sonrası yaptığı basın açıklamasında, “Sayın Belediye Başkanınızın görevden uzaklaştırılmasının gerekçelerini sizler de biliyorsunuz; hiç bir gerekçesi yoktur. Bu karar siyasi ve hukuka aykırı olarak uygulanmıştır. Sayın Belediye Başkanımızı çok kısa zamanda aramızda göreceğiz. Yine bizim Belediye Başkanımız olacak” dedi.

En önemli dileklerinin Başkan Battal İlgezdi’nin göreve dönmeleri olduğunu ifade eden Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, belediye hizmetlerinde aksama olmayacağının atını çizdiği basın açıklamasında “Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin görevinin başına dönemsidir. Ataşehir halkı şunu bilmelidir ki; Belediyedeki çalışmalarımızda en ufak kesinti ve aksaklık olmayacaktır. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte Sayın Başkanımızın hizmetlerini devam ettireceğiz” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ