logo

Batı Karadeniz Dernekleri’nden İnönü’de Sokak İftarı

Batı Karadeniz Dernekleri’nden İnönü’de Sokak İftarı

bati karadeniz,iftarSinop,  Kastamonu, Çorum,  Çankırı illerine ait Batı Karadeniz Dernekleri paltformu, Ataşehir Belediyesi’nin katkısı ile İnönü Mahallesi’nde iftar düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Batı Karadeniz Konfederasyonu’na ait Sinop,  Kastamonu, Çorum,  Çankırı illerinin dernekleri Ataşehir Belediyesinin desteği ile düzenlenen organizasyonda toplu iftar yaptı.

21 Temmuz Pazar İnönü Mahallesi Pazar Sokak Ataşehir Belediyesi’nin katkısı ile düzenlene “Sokak iftarı”na; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, CHP Pendik Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Kabakçı, Çandef Başkan Yardımcısı, Ataşehir Çankırılılar Derneği Başkanı Erol Tepebaşı, TSD Anadolu Şubesi Başaknı Birol Ekşi, STK ve derneklerin başkan ve temsilcileri, Tv yapımcısı Zeynel Parmaksız, davetliler, çok sayıda bölge mensubu Ataşehirli ile İnönü Mahallesi sakinleri katıldı.

İstanbul’daki Batı Karadeniz Konfederasyonu’na ait Sinop,  Kastamonu, Çorum,  Çankırı illeri mensuplarının oluşturduğu dernek başkanı ve yöneticilerden temsilcilerin de katıldığı toplu sokak iftarına bölge illerinin mensubu Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ