logo

Battal İlgezdi, Ataşehir’de Projem Dostluk ve Kardeşlik

Battal İlgezdi, Ataşehir’de Projem Dostluk ve Kardeşlik

Genel Merkez tarafından PM kararıyla Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak atanan Battal İlgezdi, örgütüyle ilçe yaptığı toplantıda, projesinin Ataşehir’de dostluk ve kardeşlik olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz gün toplanan MYK ve Parti Meclisindeki görüşmeler ve oylama sonrasında Ataşehir Belediye Başkan adaylığına atanan Battal İlgezdi, Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesinde CHP İlçe Merkezi önünde ilçe ve mahalle örgütü mensupları, partililer ile Ataşehirli vatandaşlarla buluştu.

Battal İlgezdi’nin Prestij Caddesindeki halka buluşmasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir ve İl yöneticisi  Oğuz Sarul, mahalle muhtarları ile Ataşehirliler katıldı.

Toplantıda konuşan CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Battal İlgezdi, kendisi ile ilgili yargıdaki dosyaların imar barı dolayısıyla düştüğünü, en son helikopter pisti davasından da berat ettiğini hatırlatarak, “Seçimden sonra her şey çok güzel olacak.” Dedi.

ŞİMDİYE KADAR NİYE ÇIKARMADINIZ?

Ataşehir’de kendisine oy verilmeyen Ferhatpaşa’ya adı Necmettin Erbakan olan 30 bin metrekare park yaptığını ve bunun için yargılandığını, sokakları asfalt yaptıklarını, kaldırım yaptıklarını belirten CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Battal İlgezdi, adaylığının ilk toplantısında kendisini karşılayan binlere hitaben yaptığı konuşmada; “Ferhatpaşa’da hastane yaptım. Her gün 500 – 1000 kişi geliyor hastaneden bedava hizmet alıyor. Ataevi kurdum binlerce öğrenci kurslardan yararlanıyor. Şimdi geliyorlar; -Ferhatpaşa’ya imar çıkartacağız. Oyunuzu bize verin plan çıkaracağız.- diyorlar. Yalan söylüyorlar.  Şimdiye kadar niye çıkarmadınız?” ifadelerine yer verdi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi örgütüyle ve Ataşehirlilerle buluştu, açıklama yapıyor.

Recep Kenan paylaştı: 29 Ocak 2019 Salı

Yazık değil mi Yenisahra ve Barboros’a?

Battal İlgezdi, bölgedeki imar planı sorunuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:
“Yenisahra Stadı’nda Kadır Topbaş ne dedi. Planlarınızı çıkaracağım demedi mi? Kaç yıl oldu? Çıkardı mı planları?  1/5000’lik planları yaptılar. 1/1000’lik planları da ben yaptım arkadaşlarımla. Ak Partili Meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Oy birliği ile buradan geçirdik. Plan Büyükşehir’de 7 ay kaldı. Bilinçli olarak iptal ettirdiler. Yazık değil mi Yenisahra ve Barbaros’a?”

Büyükşehir’den yazı geldi; siz o planları çıkaramazsınız!

“15 gün önce arkadaşlarımla yasada bir madde bulduk. Dedik ki; planı burada askıya çıkaralım. Vatandaş müracaatını yapsın. Büyükşehir’den hemen bir yazı geldi; siz o planları çıkaramazsınız! Ben anladım ki, bunların plan yapma niyetleri yok. Ben planı açık, mahalleli, muhtarlarla yaptım. Halk mağdur olmasın istedim. Planı iptal ettiler. Niye iptal ettiler? Çünkü istediklerini alamadılar. Mustafa Kemal, Aşık Veysel planlarını çıkarmadılar. Orada bana oy verenler var. Yüzde 60 oy bana çıkıyor. Yenisahra’da da Yüzde 70 oy Ak Partiye çıkıyor. 40 yıldır plan bekliyorlar. Planın Ak Partilisi, Cumhuriyet Halk Partilisi olmaz. Ayıptır, ayıp. Şunu vatandaş iyi anlasın. Ataşehir Belediyesi’nin plan yapma yetkisi yok. Bir de yalan söylüyorlar. Yetkisi olup ta plan yapmayan şerefsizdir. Ben planları yapıyorum siz engelliyorsunuz.”

Ak Partilinin, CHP’linin, MHP’linin, Saadet Partili ve İyi Partilinin farkı olmadığını hepsine Ataşehirli olarak baktığını kaydeden CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Battal İlgezdi, bir yılı aşkın süredir uzak kaldığı Aşehirlilerle buluşmasında; Her siyasi görüşten vatandaşlarımızla beraber yaşıyoruz. Hangi görüşten olursa olsun fark etmez. Devletten destek almadık. Bu kadarını yaptık. Ben ve arkadaşlarım en iyisini yapmaya çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum, Belediye binasını aldık Erdoğan bey ile beraber.  Kısmen de olsa Ataşehir’e yapılan yatırımlar için devlet büyüklerimize teşekkür ederim.” Diye konuştu.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi açıklama yapıyor.

Recep Kenan paylaştı: 29 Ocak 2019 Salı

YETKİNİZ VAR, SİZ YAPSAYDINIZ

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’in Ataşehir’in 10 yıl öncesinden daha geri bulduğu iddialarını yanıtlayan Battal İlgezdi, “Ataşehir’i gezecek görecek ondan sonra konuşacak. İsmail Bey meslektaşımızdır. Kimseyle şahsi bir derdim yok. Şunu söylüyorlar; Ataşehir planları yapmıyor. Ben geldi de planları yapmadım mı? Tamam; 1/5000’liği siz yaptınız. 1/1000’liği ben yapmadım. Yetkiniz var, siz yapsaydınız. Engelledim mi? Birbirimizi kandırmanın hiçbir anlamı yoktur.” Dedi.

KADİR TOPBAŞ, ÇŞ BAKANI TOKİ BAŞKANI SÖZ VERDİ NİYE ÇIKARMADILAR PLANLARI?

“İBB Başkanı Kadir Topbaş 2 dönem söz verdi, şu anki Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Çevre ve Şehircilik Bakanı iken söz verdi.” Diye konuşmasını sürdüren CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “TOKİ Başkanı söz verdi, niye çıkarmadılar planları? Niye yalan söylüyorsunuz?” sorularını yönelterek şu ifadelerle konuşmasını tamamladı:

BUNLARIN PLAN YAPACAKLARI YOK. ANCAK BİZ GELİRSEK YAPARIZ.

“Yenisahra ve Barbaros’ta plan yaptınız vatandaş mağdur. İçerenköy ve Küçükbakkalköy’de plan yaptınız, 4 bin 500 mağdur. Ben her şeye rağmen 1/1000’liği yaptım hadi buyurun onaylasınlar. Yenisahra ve Barbaros planlarını iptal ettiler. Niye 6 ay beklettiler? İptali bekliyorlar. Bunların plan yapacakları yok. Planları ancak biz gelirsek yaparız.”

VERİN BÜYÜKŞEHİR’İ CHP’YE 30 GÜN İÇİNDE PLANI ÇIKARACAĞIM

“Benim yapamadıklarım da var. 2009’da greve geldiğimde Yeniçamlıca’da tapularınız vereceğim dedim, yapamadım. Yetkim yoktu. Yetkimiz var diye söz verdik. Yetkilerimiz alındı. Söz verdik, çözemedik. Yapamadıklarımız anlatacağız. Onlar her seçimde yalan söyleyip gidiyorlar. Planı çıkmayan mahalleler Ak Parti’ye oy veren mahalleler. Verin Büyükşehir’i CHP’ye 30 gün içinde planı çıkaracağım. Plan kapalı kapılar ardında kapıda yatılarak yapılmaz. Plan akılla, mantıkla, şeffaf olarak yapılır. Mahalleliyle, STK ile açık yapılır.”

CUMHURBAŞKANIMIZ TOPBAŞ’A 3 KEZ TALİMAT VERDİ, PLANLARI YAPMADI

“Mimar Sinan Camisi yapılırken Sayın Cumhurbaşkanımız benim yanımda İBB Başkanı Kadir Topbaş’a 3 kez talimat verdi, Ataşehir’in imar planlarını yapması için. Ona rağmen Kadir Topbaş Planları yapmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız adil davrandı. Ama bu kenti yönetenler Ataşehir’e adil davranmadı.”

BURADA BAŞLADIM. MAHALLE MAHALLE ANLATACAĞIM

“1/5000’lik plan gibi 1/1000’lik planı Büyükşehir yapabilir mi? Yetkisi var, yapabilir. Niye yapmadılar peki. Plan üzerine siyaset yaparsak benim söyleyeceğim çok söz var. Bu gün burada başladım. Mahalle mahalle gezeceğim, sokak sokak, dernek dernek anlatacağım bunları.”

BENİ EN ÇOK AK PARTİLİLER SEVER. OYUNU VERMESELER DOSTLARIMDIR

“Ben insanı seviyorum. Özümde bu var. İnsanlar da beni seviyor. Beni en çok Ak Partililer sever. Oyunu vermeseler de benim dostlarımdır onlar. Cumhuriyet Halk Partililer, İyi Partililer her siyasi görüşten herkes beni sever. Bilirler ki Battal İlgezdi’den asla onlara zarar gelmez.”

PLAN ÜZERİNDEN SİYASET YAPMASINLAR. HERKES BOYUNA GÖRE KONUŞSUN

1983 yılında SODEP’i kuran en genç üyelerden biri olduğunu, sokağı, halkla buluşmayı özlediğini kaydeden Battal İlgezdi, 40 yıldır siyasetin içinde olduğunu vurgulayarak, “Biz buraya tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. Belediyeyi yönetirken eksiklerim olmadı mı? Tabi ki oldu. Ban plan üzerinden siyaset yapmasınlar. Herkes boyuna göre konuşsun.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ