logo

Battal İlgezdi, ‘Ataşehir’i Beraber Yöneteceğiz’

Battal İlgezdi, ‘Ataşehir’i Beraber Yöneteceğiz’

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaretinde, “Seçim kampanyamızı beraber götüreceğiz. Ortak bir anlayışla Ataşehir’i beraber yöneteceğiz” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “Genel Merkezlerimizin kararı doğrultusunda seçim kampanyamızı beraber götüreceğiz. Bu yolu beraber yürüyeceğiz. Orta bir anlayışla Ataşehir’i beraber yöneteceğiz.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’nin, Başkan İbrahim Özdemir’i İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığındaki ziyaretine CHP Ataşehir ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, Ataşehir Belediye Meclisi CHP’li üyesi Abdullah Der, İyi Parti Kurucu yöneticilerinden Oğuz Sarul ve İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Battal İlgezdi, ‘Millet Bahçesini Beraber Yapacağız’ https://www.itvhaber.com/battal-ilgezdi-millet-bahcesini-beraber-yapacagiz.html#.XF3ZCRCeYAw.twitter

Recep Kenan paylaştı: 8 Şubat 2019 Cuma

TEMEL NOKTAMIZ ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ, DİRLİĞİ VE DEMOKRASİMİZDİR

Ülkemizde hekesin barış içinde yaşama hakkı olduğuna işaret eden CHP Ataşehir ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, İyi Parti İlçe Başkanlığı’na yapılan ziyaret sırasında; “Hedefimiz ülkemizde demokrasiyi kurum ve kurallarıyla güçlü bir şekilde oturtmak. Herkes için demokrasi. Herkes için insanca yaşam hakkı. Bunların olması için de yan yana olmamız gerekiyor. Temel noktamız ülkemizin birliği, dirliği ve demokrasimizdir.” Şeklinde konuştu.

ORTAK BİR ANLAYIŞLA ATAŞEHİR’İ BERABER YÖNETECEĞİZ

Ziyaret sırasında konuşan Battal İlgezdi, “Genel Merkezlerimizin almış olduğu kararlar doğrultusunda seçim kampanyamızı beraber götüreceğiz. Bu yolu beraber yürüyeceğiz. Orta bir anlayışla Ataşehir’i beraber yöneteceğiz. Bu gün ziyaret edip, merhaba demeye geldik. İstanbul’da CHP ve İyi Pati olarak ayrı ayrı aday gösterilen yerler var. Kağıthane’de İyi Parti aday çıkarıyor. İyi Parti adayına destek vereceğiz. Ataşehir’de de beraber çalışacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayız Ekrem İmamoğlu.” Dedi.

BATTAL İLGEZDİ’Yİ YENİDEN BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Battal İlgezdi’nin adaylığının Ataşehir’e hayırlı olması dileğini ifade ederek konuşmasına başlayan İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı İbrahim Özdemir, 2 partinin birlikteliğiyle CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’yi yeniden başkan olarak görmek istediklerini, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarının birlikte yürütüleceğini ve HDP ittifakının kendilerinin konusu olmadığını vurguladı.

HÜKÜMETE BAĞLI SALONLARDAN YARARLANAMADIK

“İyi Parti Kurucularından MHP eski Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul, hükümete bağlı salonların hiç birinden yararlanamadıklarını, Öğretmen Evi’ni kiralamak istediklerini verilmediğini, Ataşehir Belediyesi ve Başkan Battal İgezdi’nin ayrım yapmadan kendilerine salon tahsis ettiğini ve İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Genel Kurulu’nu bu salonda yaptıklarını söyledi. Sarul, “İnşallah Büyükşehir’de de adayımız kazanır. İstanbul daha yaşanır hale gelir. İçerenköy’de iktidar partisinin yaptığı projeler belli. İçerenköy’ün KİPTAŞ’a ihtiyacı yok.” Dedi.

BEN FERHATPAŞA’YA BUNLARI YAPTIM

15 günde bir alınan Ferhatpaşa’nın çöpünü günde iki kez aldıklarını, bütçenin yüzde 35’ini aktararak alt yapısını yaptıklarını, sağlık merkezi, kültür merkezi yaptıklarını,  Necmettin Erbakan Parkını yaptıklarını kaydeden CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “O güne kadar oyların yüzde 80’ini almışlar, hiç bir şey yapmamışlar. Şimdi sabah akşam çöpleri alınıyor. Ben hiçbir şey yapmadıysam Ferhatpaşa’ya bunları yaptım. Ferhatpaşa’ya 150 metrekare park yapmışlar. Davul zurnayla açmışlar.” dedi.

Battal İlgezdi, ‘Millet Bahçesini Beraber Yapacağız’ https://www.itvhaber.com/battal-ilgezdi-millet-bahcesini-beraber-yapacagiz.html#.XF3ZCRCeYAw.twitter

Recep Kenan paylaştı: 8 Şubat 2019 Cuma

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda şu ayrıntılara yer verdi:

ATAŞEHİR’DE ORTAK YAŞAMDA ORTAK ANLAYIŞLA KARDEŞLİK PROJESİ

“Bizim projemiz Ataşehir’de ortak yaşamda ortak anlayışla kardeşlik projesi. Biz Ataşehir’de bunu başaracağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetmediği belediyelerde saat 17:00’dan sonra hayat durur. Sosyal yaşam yok. Herkes evinde oturuyor. Gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın oturabileceği hiçbir yer yok. Ataşehir’de türbanlı türbansız, hacı amca hoca amca hep beraber. Hayat var akşamları Ataşehir’de. O da niye? Biz hiç kimseyi ayrıştırmıyoruz.”

YENİ RUHSAT VERDİLER, TEŞEKKÜR EDİYORUZ

“İçerenköy’de kültür merkezi yapıyoruz. Sabit pazarın belediyeye ait yerine İstanbul’un en güzel kültür merkezi projelerinden birini yapmak için inşaata başladık. İller Bankası’ndan kredisini aldık. Büyükşehir zabıtaları ile geldi; bu inşaatı yapamazsınız dedi. Ruhsatı iptal etti. 4 yol çivi çaktırmadı Sayın Kadir Topbaş ve arkadaşları. Daha yeni ruhsat aldık. Şimdi yeniden inşaata başlıyoruz. Yeni ruhsat verdiler, teşekkür ediyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ