logo

Battal İlgezdi, ‘Ataşehir’i, İstanbul’u ve İlçeleri Kazanmak Zorundayız’

Battal İlgezdi, ‘Ataşehir’i, İstanbul’u ve İlçeleri Kazanmak Zorundayız’

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği’nin açılışını yapan Ataşehir Belediye Başkanı ve aday adayı Battal İlgezdi, “Ataşehir’i, İstanbul’u kazanmak zorundayız.” Dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği‘nin (ATEM-DER) İçerenköy’deki merkezinin açılışına katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 31 Mart Yerel seçimi ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Ataşehir‘i, İstanbul‘u ve diğer ilçeleri kazanmak zorundayız.” Dedi.

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği’nin açılışında konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Önümüzde bir seçim var; Yerel Seçim… İstanbul’da ve Ataşehir’de iktidarımıza devam ettirmek zorundayız.  Ataşehir’i, İstanbul’u ve diğer ilçeleri kazanmak zorundayız.” Dedi.

İktidarın İstanbul’da ve ilçelerinde baskı uygulayacağını ifade eden Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Battal İlgezdi, “Mevcut siyasi iktidarın İstanbul’da ve ilçeleri ile ilgili çok ciddi baskılar olacak. Şu anda kampanyalar başlamadı. Ben iddia ediyorum; Ataşehir’i ve İstanbul’u tekrar alacağız.” Diye konuştu.

31 Mart Yerel Seçimi CHP Ataşehir Belediye Başkan aday adayı da olan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, emeklilerin desteğini isteyerek, “Bu anlamda burada bulunan dostlarımıza o gün görev düşüyor. Yani o gün bu burada bulunanların gençlere taş çıkaracağından eminim. Yerel Seçim sürecinde gençlerden daha iyi çalışacaklarınızdan eminim.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ