logo

Battal İlgezdi, ‘Ataşehirimiz İçin Hizmete, Üretmeye Devam Edeceğiz’

Battal İlgezdi, ‘Ataşehirimiz İçin Hizmete, Üretmeye Devam Edeceğiz’

Ataşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantıları son günü yapılan görüşmelerde Ataşehir Belediyesi 2022 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile onaylandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantılarını 6 Nisan Perşembe günü 15:00’da başlayan son birleşim ile tamamladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Ataşehirimiz İçin Hizmete, Üretmeye Devam Edeceğiz.”

Meclis 1. Başkanvekili Kudret Arslan başkanlığında yapılan Ataşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantıları, 3 Nisan günü Encümen ve İhtisas komisyonlarının belirlendiği oturum ile başlamıştı. Meclisi Nisan Ayı çalışmalarını Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilen oturumlar ile tamamladı.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ 2022 YILI FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

Encümen ve Komisyonlara üyelerin belirlendiği birleşimlerde gündemdeki maddeler ile birlikte Ataşehir Belediyesi 2022 Yılı Faaliyet Raporu da görüşülüp, oylanarak karara bağlandı.

2 madde ile başlayan Ataşehir Belediye Meclisi 6 Nisan birleşiminde 2022 Yılı Faaliyet Raporuna ilişkin Strateji Geliştirme Müdürlüğünün 21.03.2023 tarihli ve E.2023-227 sayılı teklifi” oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemdeki diğer maddede yer alan “Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy Mahallesi 1902 ada 1 parsel sayılı taşınmaza ilişkin Hukuk Komisyonunun 06.04.2023 tarihli ve 17 sayılı raporu” karara bağlandı.

“ATAŞEHİRİMİZ İÇİN HİZMETE, ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Faaliyet Raporu görüşmeleri sonunda Meclis üyelerine teşekkür eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantımızın bugün gerçekleştirdiğimiz dördüncü birleşiminde; 2022 Yılı Faaliyet Raporunu değerlendirdik ve oy çokluğuyla kabul edildi. Ataşehirimiz için hizmet vermeye ve üretmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ