logo

Battal İlgezdi, ‘Aydınlık Yarınlara Kavuşmamıza Az Kaldı’

Battal İlgezdi, ‘Aydınlık Yarınlara Kavuşmamıza Az Kaldı’

Mahalleleri ve semt pazarlarını gezen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi “Esnaf da dertli, yurttaşlarımız da… Aydınlık yarınlara kavuşmamıza az kaldı.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de mahalleri ve semt pazarlarını gezen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, vatandaşlar ve esnafla sohbet etti.

Örnek ve İnönü Mahalleleri semt pazarlarını gezerek pazarcı esnafı ve alış verişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköy Pir Sultan Abdal Kültür ile Ataşehir Tüm Emekliler derneklerini de ziyaret ederek, üyelerle sohbet etti.

AYŞE TEYZE 15 MAYIS GÜNÜ BAŞKA BİR ÜLKEYE UYANACAK

“Semt pazarlarını gezerek ucuz sebze-meyve yiyemeyen yurttaşımıza kulak verdik.” ifadeleri ile fiyatlara dikkat çeken Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Güzel ülkemin bereketli toprağı, güneşi ve suyu bir başka… Sebzesi meyvesi de cep yakan bu fiyatları hak etmiyor… Üreten çiftçi de, satan pazarcı da, mutfağına alışveriş yapan Ayşe Teyze de 15 Mayıs günü başka bir ülkeye uyanacak. Geçim derdi son bulacak.” Dedi.

ESNAF DA DERTLİ, YURTTAŞLARIMIZ DA

Mahalle ziyaretlerinde esnaf ziyareti de yapan Başkan İlgezdi, esnaf ve vatandaşların dertli olduğunun altını; “Hayat pahalılığının giderek arttığı ülkemizde esnaf da dertli, yurttaşlarımız da… İnönü Mahallemizdeki esnafları ziyaret ederek, 14 Mayıs günü bütün bu dertlerin biteceğini, baharın asıl o günden sonra başlayacağını paylaştım. Hep birlikte var gücümüzle çalışacağız.” İfadeleri ile çizdi.

AYDINLIK YARINLARA KAVUŞMAMIZA AZ KALDI

Başkan İlgezdi 14 Mayıs Seçimi ile ilgili gözlemlerinin altını şu ifadeler ile çizdi: “Kasabı, manavı, bakkalıyla mahallelerimiz bizlere çok şey anlatır… Bugün Örnek Mahallesi’nde komşularımızın ve esnafımızın gözüne baktığımda bir kez daha gördüm ki aydınlık yarınlara kavuşmamıza az kaldı. Hep birlikte başaracağız.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ