logo

Battal İlgezdi, ‘Bu Süreç Bitmeden Huzur Gelmeyecek’

Battal İlgezdi, ‘Bu Süreç Bitmeden Huzur Gelmeyecek’

Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında konuşan Başkan Battal İlgezdi, pandemi sürecinin bir an önce bitmesini dileyerek,  “Bu süreç bitmeden huzur gelmeyecek.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında meclis üyelerine seslendi.

UĞURCAN DEMİR ARKADAŞIMIZ MECLİSİN EN GENÇ ÜYESİYDİ

Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısındaki konuşmasında zor günlerin biran önce geçmesini temenni ederek başlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  “Uğurcan Demir arkadaşımız Meclisin en genç üyesiydi. Kovid hastalığına yakalandığında, ben 4 gün sonra duydum. Ben aradım. Dedi ki evdeyim. Hastaneye yatırdık. Sonra rahmetli oldu. Uğurcan’a Allah’tan rahmet, ailesine, arkadaşlarına ve yakınlarına bir kez daha sabır diliyorum. Babası tüm arkadaşlarına selam söyledi. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın. Evlat acısı zordur.”   Diye konuştu.

SADECE TÜRKİYE DEĞİL, DÜNYA GENELİ ZOR BİR SÜREÇ GEÇİRİYOR

Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarının önemine işaret eden İlgezdi, uyarısında “Kovid salgını çıktığından beri sadece Türkiye değil, dünya geneli zor bir süreç geçiriyor. Bu süreçte daha dikkatli ve temkinli olmak zorundayız. Maskeyi kullanmak, ellerimizi yıkamak zorundayız. Mesafeyi korumak zorundayız.” Dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞIMIZA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu süreçte mümkün olduğunca temkinli ve dikkatli davranmak zorundayız. Bu süreci duyarlı ve dikkatli izleyen hükümetimize, Sağlık Bakanlığımıza özellikle teşekkür ediyorum. Sayın Sağlık Bakanı gün gün, saat saat vatandaşlarımızı bilgilendirdi, Ne yapmamız gerektiği konusunda bizleri uyardı. Bu arada en büyük teşekkürlerden bir tanesini sağlık çalışanlarına. Sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Canları pahasına 24 saat görev yapıyorlar. Bu arada şehit olan sağlık çalışanı arkadaşlarız oldu. Ben onlara şehit diyorum. Hastalındı, sonra bu hastaneden çıktı, yeniden görevine giden sağlık çalışanlarımız oldu. Şehit olan sağlık çalışanlarımıza ve Allahtan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.”

TEMMUZ AYI ACILARLA DOLU BİR AY

 “Temmuz ayı acılarla dolu bir ay. Görüş ayrılıklarından dolayı hiç kimsenin hayatına kast etmemek gerekiyor. Bildiğiniz gibi, Sivas’ta Madımak Oteli’nde aydınları, yazarları yaktılar ve şehit oldular. Başbağlar’da bir köy teröristler tarafından tarandı. Bir çok vatandaşımız şehit oldu. 15 Temmuz’da 250’ye yakın vatandaşımız şehit oldu. Ben hepsini rahmetle anıyorum. Allah rahmet etsin diyorum.”  

İMKANLARIMIZ DAHİLİNDE HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞTIK

“Belediye olarak bütün arkadaşlarım ve CHP’li bütün belediyeler elinden geldiğince en iyisini, en doğrusunu yapmaya çalıştılar. Biz de burada imkanlarımız dahilinde herkese ulaşmaya çalıştık. Arkadaşlarımızla beraber en iyisini en doğrusunu yapmaya çalıştık. Bütün meslektaşlarıma belediye deki arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum. Gerçekten çok ciddi çalıştı belediyelerimiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun tüm belediye başkanlarımız elinden geldiğince taşın altına elini koydular. Hükümetimize yardımcı olmaya çalıştılar.”

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

Recep Kenan paylaştı: 6 Temmuz 2020 Pazartesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ