logo

Battal İlgezdi: Herkes ‘Oyumuz Sana’ Diyor

Battal İlgezdi: Herkes ‘Oyumuz Sana’ Diyor

Mahalle Buluşmaları kapsamında Yenisahra ve Barbaros mahalleleri sakinleri buluşan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mahalle Buluşmaları adıyla düzenlediği seçim çalışmasının ilkinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahalleleri sakinleri buluştu. İlgezdi, “Elini sıktığım herkes oyum sana diyor”dedi.

BATTAL İLGEZDİ’DEN YENİSAHRA  VE BARBAROS’TA ESNAF ZİYARETİ

Mahalle Buluşmaları adıyla düzenlediği seçim çalışmasının ilkinde Yenisahra  ve Barbaros mahalleleri sakinleri buluşan Ataşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, düzenleyeceği toplantı öncesi her iki mahallede de esnaf ziyaretinde bulunarak sokaklardaki vatandaşları selamlayıp Regaip Kandillerini kutladı.

VATANDAŞLARI VE ESNAFI DİNLEDİ

Sokakta karşılaştığı vatandaşlar ile ziyaret ettiği esnafın Regaip Kandilini kutlayan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, aynı zamanda Barbaros ile Yenisahralı vatandaşların sorunlarını ve şikayetlerini dinleyerek çözümlerine yönelik notlar aldı.

HERKES “OYUMUZ SANA” DİYOR

Oldukça verimli geçtiğini vurgulayarak memnuniyetini vurguladığı ziyaret sonrası Recep Kenan aracılığı ile www.itvhaber.com ‘a açıklamalarda bulunan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi,  her bölgeden her şehirden vatandaşın Ataşehir’de yaşadığını dil, din ve ırk ayrımını kaldırarak Ataşehirliyiz diyebilmek için çalıştıklarını kaydederek; “Günlerdir sokak sokak geziyorum. Bu gün de Yenisahra ve Barbaros mahallesinde vatandaşlar ve esnaf ı ziyaret ettim. Konuştuğum, elini sıktığım herkes oyumuz sana diyor. 2009’da aday olduğumuzda yüzde 41, 2014’de yüzde 49 buçuk oy aldık, bu seçimde hedefimiz yüzde 60… Yenisahra ve Barbaros mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bu hedefimizin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğunu gördük” dedi.

BATTAL İLGEZDİ Yenisahra da

Recep Kenan paylaştı: 7 Mart 2019 Perşembe

İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADIĞINI GÖRDÜK, İSTEMEYEREK EVET DEDİK

Vatandaşların yatırım yapılmadığı yönündeki şikayetlerine; imar planı beklentisi nedeniyle bölgede yatırım yapma olanaklarının olmadığına işaret eden CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi,  istedikleri gibi olmadığını gördükleri halde İBB tarafından hazırlanan plana evet dediklerini ve İBB tarafından hazırlanan 1/5000 ölçek Nazım İmar Planına uygun 1/1000 ölçek plan hazırlayarak meclisten geçirip İBB Meclisine gönderdiklerini, 6 ay bekletilen planın iptal olduğunu kaydetti.

PLANI ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE REVİZE EDEREK MAĞDURİYETLERİ GİDERECEĞİZ

Planın istedikleri gibi olmadığını, çok sayıda mağduriyetlerin gözlemlendiğini, planda kaldırılan Fatih Caddesi ve Mimar Sinan gibi önemli caddelerin mağduriyet sayısını artırdığını vurgulayarak; “31 Mart Yerel Seçimleri ile İBB Başkanı olacak Ekrem İmamoğlu ile birlikte Yenisahra ve Barbaros Mahallesi sakinleriyle şeffaf bir şekilde yapılacak değişiklik ve düzenlemeler ile revize ederek mağduriyetleri gidereceğiz.” Dedi.

Yenisahra ve Barbaros mahalleleri CHP mahalle temsilciliklerini de ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Yenisahra ATAMEM’e de ziyaret gerçekleştirerek bir süre sohbet etti.

Bölgedeki STK ve dernek merkezleri, muhtar adayları ve siyasi parti seçim bürolarını da ziyaret ederek da selamlayan, Regaip Kandillerini kutlayan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, ziyaret ettiği Yenisahra Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni de ziyaret ederek, plansızlık mahalledeki dönüşüm çalışmalarında gelinen çıkmaz ile birlikte diğer sorunlar konusunda Başkan İsa Kırım ile görüş alış verişinde bulundular.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’ye Yenisahra ve Barbaros Mahallesi programında Ataşehir Belediye eski Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Adayı Sadık Semih Kayhan, CHP Meclis üyesi adayları Şeref Uzun ve Cengiz Kayayurt ile CHP Atşehir İlçe Başkan Yardımcısı Nilgün Özdemir, Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, Volkan Cihan’ın da aralarında olduğu mahalle temsilciliği yöneticileri ve muhtar adaylar eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ