logo

Battal İlgezdi: Herkesin Kardeşçe Kucaklaştığı Nice Bayramlara

Battal İlgezdi: Herkesin Kardeşçe Kucaklaştığı Nice Bayramlara

Ramazan Bayramı’na mesaj yayınlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi “Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış diliyorum.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını yoğunlaştığı Ramazan sıcak yemek ve kumanyalarla aşlarını paylaştıklarını kaydeden Başkan İlgezdi, paylaşmaya da devam edeceklerini kaydettiği mesajında; “Ataşehir’de paylaştıkça umutları büyüttük, kardeşlik ve dostluk bağlarıyla birbirimize daha çok kenetlendik.” İfadelerine yer verdi.

Zor günlerin hep birlikte aşılacağının altını çizen Battal İlgezdi, “Salgın nedeniyle sarılmadan geçecek bayramlarda dargınlıkların unutulduğu, herkesin kardeşçe kucaklaştığı, sevginin tüm dünyayı sarıp sarmaladığı nice bayramlar geçireceğiz.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Ramazan Bayramı Kutlaması:

Değerli Ataşehirliler,

Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en yoğun şekilde yaşadığımız bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bu yıl iftar sofralarında buluşamadık ama sıcak yemek ve kumanyalarla aşımızı paylaştık, paylaşmaya da devam edeceğiz. Ataşehir’de paylaştıkça umutları büyüttük, kardeşlik ve dostluk bağlarıyla birbirimize daha çok kenetlendik.

Sevgili Komşularım,

Dünyamızı tehdit eden salgın nedeniyle bu bayram sevdiklerimize sımsıkı sarılamayacak olsak da “Kalplerimiz Hep Bir Arada”… Biz büyük bir aileyiz ve inanıyorum ki içinde bulunduğumuz bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Dargınlıkların unutulduğu, herkesin kardeşçe kucaklaştığı, sevginin tüm dünyayı sarıp sarmaladığı nice bayramlar geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış diliyorum.

Saygılarımla…

Battal İLGEZDİ

Ataşehir Belediye Başkanı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ