logo

Battal İlgezdi İmar Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Battal İlgezdi İmar Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Ataşehir Belediyesi 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporunun kabulünde konuşan Başkan Battal İlgezdi, “Başkanlarının, meclis üyelerinin asli görevi kentin sorunlarını çözmektir.” Dedi  

Recep Kenan/itvhaber.com

Mülkiyetin partisinin olmadığını kaydeden Battal İlgezdi, 2020 yılı Faaliyet Raporu onaylanan Ataşehir Belediye Meclisi’nde yaptığı teşekkür konuşmasında, İçerenköy ve Mustafa Kemal da dahil Ataşehir’in imar planlarının yeni yeni çıkmaya başladığını hatırlatarak, “Bizim, belediye başkanlarının, meclis üyelerinin asli görevi kentin sorunlarını çözmektir. Hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” Diye konuştu.

25 YILDIR BÜYÜKŞEHİR’DE YETKİ SİZDEYDİ!

Ataşehir’in baskılara rağmen bu günlere geldiğini kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Örnek Mahallesinde olan yere kültür merkezi yaptıklarını hatırlatıp; “Arsa mı var elimizde?” diye sorarak, “Arsa vardı spor alanı yapmadık mı? 25 yıldır Büyükşehir’de yetki sizdeydi. Spor kompleksi yeri yaptınız, bana verdiniz de ben mi yapmadım? Dere yataklarını imara açtınız.” Dedi.

İMAR PLANI ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

2020 Mali Yılı Faaliyet Raporu görüşmelerinde Ak Parti grubundan gelen eleştirileri yanıtlayan ve meclis üyelerine teşekkür eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir ile ilgili plan çalışmaları hakkında verdiği bilgide; “Yenisahra ve Barbaros mahallelerinde ben ruhsat veriyorum. Engelleyen mi var? İçerenköy Küçükbakkalköy planları Mayıs gibi kısmet olursa çıkacak. Mustafa Kemal ve Aşık Veysel’de haksızlık vardı. İtiraz süreci değerlendiriliyor. Mayıs Haziran gibi o planlar da gelecek. Yeniçamlıca ile ilgili Büyükşehir’de plan çalışması var. Mülkiyet sorunu çözüldüğünde hallolacak. Ferhatpaşa ile ilgili çalışma yapmışsınız. Teşekkür ederim. Arkadaşlarım takip edeceklerdir.”  İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ