logo

Battal İlgezdi, Sivas ve Karslılarla İle Bir Araya Geldi

Battal İlgezdi, Sivas ve Karslılarla İle Bir Araya Geldi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Türkkeşlik Köyü Derneği’nde düzenlenen toplantıda Sivaslılar ve Karslılar ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sivaslılar ve Karslılar ile bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 13. Cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ataşehir’de her yöreden vatandaşımızın bir arada huzurlu yaşadığının altını çizen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Çocuklarımızın ve kendimizin geleceğini ‘bir oy’ değiştirebilir.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Sivasİmranlı Türkkeşlik Köyü Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nde Sivaslı ve Karslı hemşerileri ile bir araya gelerek 13. Cumhurbaşkanı seçimini değerlendirdiler.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ “BİR OY” DEĞİŞTİREBİLİR

Sivas-İmranlı Türkkeşlik Köyü Derneği’nde gerçekleşen buluşma ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Sivas-İmranlı Türkkeşlik Köyü Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nde Sivaslı ve Karslı hemşehrilerimizle bir araya gelerek seçimler üzerine sohbet ettik.  
Ataşehirimiz her yöreden vatandaşımızın bir arada huzurlu yaşadığı ve hoşgörünün daima sürdüğü bir ilçe. Böyle de olmaya devam edecek.
Buradan bütün komşularıma da sesleniyorum. Lütfen Pazar günü sandığa gidip, oyumuzu kullanalım. Unutmayın, çocuklarımızın ve kendimizin geleceğini ‘bir oy’ değiştirebilir.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ