logo

Battal İlgezdi, Siyasetçilerin Görevi Ayrıştırma Değil Birleştirme

Battal İlgezdi, Siyasetçilerin Görevi Ayrıştırma Değil Birleştirme

İçerenköy Derneği tarafından düzenlenen 14 Şubat Sevgililer günü etkinliğine katılan Başkanı Adayı Battal İlgezdi, siyasetçilerin görevinin ayrıştırma değil birleştirme olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen 14 Şubat Sevgililer günü etkinliğine katılan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Battal İlgezdi; “Cumhuriyet bizim ortak değerimizdir. Buna sahip çıkmak hepimizin görevidir. Çünkü bu Cumhuriyetin kuruluşu için Çanakkale’de her kesimden insanlar savaşarak şehit oldu” diye konuştu.

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katılan İçerenköylü kadınlar Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Battal İlgezdi’ye sevgi gösterisinde bulunarak, kendisini tekrar başkan olarak görmek istediklerini dile getirdiler.

DERNEK YÖNETİMİNDE HER SİYASİ GÖRÜŞE YER VERDİK

her zaman kendilerine destek olduğunu ifade ettiği Başkan Battal İlgezdi’ ye teşekkür eden İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Niyazi Yaman, dernek yönetiminde her siyasi görüşe yer verdiklerini belirterek “2017 yılının Nisan ayında derneğimizi kurduk.  Rahatsızlığımdan dolayı bir süre ilgilenemedim.  Daha sonra 5 gezi düzenledik.  Bu gezilere herkesi davet ederek katılımınızı sağladık. Hiçbir üyemizden yardım alamıyoruz. Ne yapıyorsak kendi imkânlarımızla yapıyoruz. Bunun bilinmesini istiyorum.  Her kesimden ve yaştan insanların gelip sohbet ettiği, zamanını geçirdiği bir dernek merkezimiz var. Burası bir il derneği değildir. İnsan yaşadığı yerdedir.  Yaptığımız etkinliklerde bize destek olan Ataşehir Belediyesine, Başkanımız Battal İlgezdi ’ye huzurlarınızda teşekkür ederim.” Diye konuştu.

BAŞKAN NİYAZİ ÇALIŞKAN VE SORUMLULUĞUNU BİLEN BİRİ

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman’ın çalışkan ve sorumluluğunu bilen bir olduğunu kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Battal İlgezdi; “Başkan Niyazi’nin pırıl pırıl bir yüreği var. İnsanları sever ve ayırım yapmaz. Çalışkan ve sorumluluğunu bilen bir arkadaşımdır. Kendisinden ziyade sorunu olan vatandaşların sadece buradakiler değil herhangi bir yerden de olsa arar ve bu vatandaşın şu sorunu var deyip ilgilenen bir kişiliği var.  Huzurlarınızda Derneğin Başkanı Niyazi Yaman ve kurucu arkadaşlara bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  Komşuluk ilişkileri önemlidir, değerini bilmek gerekir.” dedi.

SOY ANNEDEN GELİR. BÖYLE BİLİNMELİ

“Siz evde çalışan annemiz, çalışarak eve destek veren kardeşlerimizsiniz.”  Diye konuşan Battal İlgezdi;  Bugün özel bir gün. Adına Sevgililer Günü demişler. Bana göre bu sevgi her gün olmalı. İyi ki varsınız. Onun için kadının yeri çok farklıdır. Erkekler hep gururlanarak bu benim soyumdandır diye. Öyle bir şey yok.  Soy anneden gelir. Herkes bunu böyle bilmeli.” Diye konuştu.

Recep Kenan paylaştı: 14 Şubat 2019 Perşembe

ÇANAKKALE DE HER KESİMDEN İNSANLAR SAVAŞARAK ŞEHİT OLDU

Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Battal İlgezdi şu şekilde sürdürdü: “Bizim varlığımız Mustafa Kemal Atatürk ve onun arkadaşlarının sayesinde. Eğer Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti kurmasaydı bugün bu salonlarda olma şansımız yoktu. Kurulan bu Cumhuriyet hepimiz için çok önemli.  Buna sahip çıkmak hepimizin görevidir. Çünkü bu Cumhuriyetin kuruluşu için Çanakkale de her kesimden insanlar savaşarak şehit oldu.  Onun için Cumhuriyet bizim ortak değerimizdir.”

“SİYASETÇİLERİN GÖREVİ AYRIŞTIRMAK DEĞİL BİRLEŞTİRMEKTİR”

“Siyasetçilerin görevi insanları ayrıştırmak değil birleştirmektir. Bu ülkede beraber yaşamak zorundayız çünkü gidecek başka yerimiz yok.  Onun için mutlaka birbirilerimizi sevmek zorundayız.  Farklı düşünebiliriz.  Özellikle siz bayanlara önemli görevler düşüyor. Toplum çok gerilmiş durumda. Sizlerin bu işe el atması gerekir. Olduğumuz yerlerde yaşayan tüm değerlere sahip çıkacağız.”

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyeleri tarafından Ataşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Battal İlgezdi’ye çiçek takdim edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ