logo

Battal İlgezdi ve Belediye çalışanları Öykü Arin’a Umut Oldular

Battal İlgezdi ve Belediye çalışanları Öykü Arin’a Umut Oldular

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi  ve Ataşehir Belediyesi çalışanları Öykü Arin için başlatılan bin 834 hasta için umut olan kan ve kök hücre bağışı kampanyasına destek verdiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Öykü Arin için başlatılan 963 çocuk, 871 yetişkin olmak üzere toplam bin 834 hasta için düzenlenen kampanyaya Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ve belediye çalışanlarından destek geldi.

Ataşehir Belediye çalışanları Öykü Arin için başlatılan ve tüm Türkiye’ye yayılan, Lösemili hastalara umut olmak için düzenlenen kök hücre bağışı kampanyasına Türk Kızılayı’nın bağış otobüsünün bulunduğu Ataşehir Belediye Binası önünde toplandı.

Belediye çalışanlarının yanı sıra kan ve kök bağışı kampanyasına bir destek için gelen Battal İlgezdi kan bağışı için alanda olan çalışanlar ve basın mensupları ile bir süre sohbet etti.

Ataşehir Belediyesi ve Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi işbirliği ile düzenlenen kampanyaya destek için kan ve kök hücre bağışı yapan Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi,  basın mensuplarına  yaptığı açıklamada; “Bildiğiniz gibi Ataşehir Belediye Başkanlığında Türk Kızılay’ı kan bağışı kampanyası başlattı. Bizde arkadaşlarımızla birlikte gelerek kan bağışında bulunduk.  Bana göre kan bağışlamak her vatandaşın asli görevi olmalıdır. Bir kan üç can demektir. Ülkede de buna ihtiyaç var. Bu anlamda emeği geçen tüm Kızılay çalışanlarına teşekkür ediyorum.” İfadeline yer verdi.

Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezi’nin (TÜRKÖK) açıkladığı bilgiye göre 963 çocuk, 871 yetişkin olmak üzere toplam bin 834 hasta için düzenlenen kan ve kök hücre bağışı kampanyası ile hastaların tedavilerine umut olunuyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ