logo

Battal İlgezdi’den Ataşehir’in İmar Planlarında Emeği Geçenlere Teşekkür

Battal İlgezdi’den Ataşehir’in İmar Planlarında Emeği Geçenlere Teşekkür

Ataşehirlilere müjdeli haberi gecenin ilerleyen saatlerinde veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’in imar planlarında emeği geçenlere teşekkür etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’in 6 mahallesini kapsayan 1/5000 ölçek NİP (Nazım İmar Planı) imar planlarının İBB Meclisinde görüşülerek onaylanması üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, İBB Meclisi üyeleri İmar Komisyonu üyelerine ve Ataşehir’in imar planlarında emeği geçenlere teşekkür etti.

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BATTAL İLGEZDİ’DEN TEŞEKKÜR

Ataşehirlilerin uzun süredir beklediği müjdeli haberi gecenin ilerleyen saatlerinde veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’in altı mahallesinin imar planlarının İBB Meclisi tarafından onaylanması üzerine yaptığı açıklamada, “Tüm Ataşehirlilerle Sevgi saygılarımı sunarım. Gördüğünüz gibi gecenin ilerleyen saatlerinde İçerenköy – Küçükbakkalköy, Mustafa Kemal – Aşık Veysel ve Kayışdağı – İnönü mahallelerinin imar planları İBB Meclisinden geçti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarına, Büyükşehir Meclis üyelerimize İmar Komisyonu Başkanı ve arkadaşlarını ben buradan teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

SIRA BİNLİK  PLANLARIN BİRLİKLERİNİ ÇIKARMAKTA

Sıranın 1/1000 ölçek UİP’de olduğuna işaret eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Şimdi bizim de yapmamız gereken şeyler var. Bu planların birliklerini çıkarıp, 40 yıl bu bölgede bekleyen, 40 yıldır mağdur olan vatandaşların ruhsatlarını alarak inşaatlarına başlamasını sağlamak.”dedi.

İBB Meclisi’nde imar planlarının görüşmelerini takip etmek üzere toplantıyı izleyen Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Saraçoğlu ve Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve İBB Meclisi ile imar komisyonu üyelerine teşekkür ettiler.

İBB VE ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ TUĞBA DÖNMEZ TEŞEKKÜR ETTİ

Deprem riski bulunan İstanbul’da Ataşehrimizin mahallelerinin imar planlarının hayırlı olması dileğini ileten İBB ve Ataşehir Belediye Meclisi üyesi Tuğba Dönmez, mülkiyet sorunu çözülmüş Ataşehir hayalinin altını çizerek, imar planlarında emeği geçenlere teşekkür etti.

BAŞKAN BATTAL İLGEZDİ ATAŞEHİR’İN İMARINI HER KOŞULDA GÜNDEME GETİRDİ

Ataşehir’in imar planları için Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi’nin çok çalıştığını kaydeden İYİ Parti İBB ve Ataşehir Belediye Meclis üyesi Oğuz Sarul, Ataşehir’in imar sorunlarını her koşulda gündeme getirdiğini ve sonunda İçerenköy dahil imar planlarının çıktığını söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ