logo

‘BAYRAMLAR TOPLUMUMUZUN ORTAK DEĞERİ’

‘BAYRAMLAR TOPLUMUMUZUN ORTAK DEĞERİ’

alternatif_celenk_30_agustos (0)30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümü Ataşehir Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen alternatif törende siyasi partiler ve STK temsilcileri Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümünde Ataşehir’de alternatif tören düzenlendi. Resmi törenin sona ermesini takiben düzenlenen törende Ataşehir’deki siyasi parti, STK ve dernek temsilcileri Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerini sundu.

alternatif_celenk_30_agustos (7)

30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenen resmi tören, Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk anıtına Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin ve Ataşehir Belediyesi Başkanvekili İlhami Yılmaz’ın çelenk sunumunun akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından son buldu.

alternatif_celenk_30_agustos (2)

Cumhuriyet Parkı’ndaki resmi törenin ardından yapılan alternatif törende; CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Vatan Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, İstanbul Barosu Ataşehir Bölge Temsilciliği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ataşehir Şubesi, ADD Ataşehir Şubesi, ÇYDD Ataşehir Şubesi, Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Anadolu Yakası, Ataşehir Gönüllüleri Derneği, CKD Ataşehir Şubesi ve Ataşehir Mahalle Muhtarları Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

alternatif_celenk_30_agustos (27)

DİNİ VE MİLLİ BAYRAMLAR TOPLUMUMUZUN ORTAK DEĞERLERİDİR

Alternatif Çelenk sunma töreninde konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Bugün tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yılını, aynı heyecanla hep birlikte kutlamak için bir aradayız. Dini ve milli bayramlar toplumumuzun ortak değerleridir. Bu yüzden dini ve milli bayramlarımızı kendi anlamlarına uygun kutlamalıyız. Milli bayramları sıradanlaştırmaya çalışanlara karşı halk olarak, alanlarda coşkuyla bize emanet edilen Cumhuriyet’in değerlerine bağlı olduğumuzu hissettirerek kutlama kararlılığı içinde olacağız” dedi.

alternatif_celenk_30_agustos (28)

30 Ağustos’un düşmanın topraklarımızdan atılmasının son noktası olduğunu belirten Altınkaynak, “Biz bu heyecanla 30 Ağustos’u kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız uğruna canını verenleri saygı ve minnetle bir kez daha anıyoruz” diye konuştu.

alternatif_celenk_30_agustos (31)

CUMHURİYETİ DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRMAK HEPİMİZİN BOYNUNUN BORCU

Altınkaynak, sözlerini şöyle sürdürdü: “30 Ağustos’un heyecanını asla kaybetmeyeceğiz. Hedefimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu ‘Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak’tır. Bu hedefte ilerlerken rehberimiz akıl ve bilimdir, hurafeler değildir. Bu yüzden akıl ve bilim yolundan Cumhuriyeti derinleştirerek, kökleştirerek, onu özgürlükçü demokrasiyle taçlandırmak hepimizin boynunun borcudur. Ülkemize, Cumhuriyetimize, değerlerimize, Atatürk’ün emanetlerine, ulusumuzun özgürlüğüne hep beraber yürekten sahip çıkacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

alternatif_celenk_30_agustos (33)alternatif_celenk_30_agustos (35)alternatif_celenk_30_agustos (36)alternatif_celenk_30_agustos (38)alternatif_celenk_30_agustos (39)alternatif_celenk_30_agustos (44)alternatif_celenk_30_agustos (46)Atasehir_zafer_30_agustos-kutlama (15)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ