logo

Bedenen ve Ruhen Yenilenmeye, Yaza Hazır Mısınız

Bedenen ve Ruhen Yenilenmeye, Yaza Hazır Mısınız

Kışın kasvetli ve hareketsiz havasında hem fiziken hem de zihnen yorulan bedenlerimizi yenilemek,  fit hissetmek için yaz ayları eşsiz imkanlar sunar.

Yaz aylarının keyfini çıkarırken kendini hem bedenen hem de ruhen fit hissetmeye hazırsan, haydi, şimdi HiDoctor ile ayağa kalk ve kendinin en iyi haline doğru bir yolculuğa çık!

Kış rehavetini üzerinizden atmanız ve verimli bir yaz geçirmeniz için HiDoctor uzmanları yanınızda. Tek tıkla, uzman psikoloğunuz ile görüşüp ihtiyacınız olan motivasyona ulaşabilir, diyetisyeniniz ile sağlıklı yaşam için iyi beslenmenin anahtarını yakalayabilir, spor eğitmeninizle de fit ve sağlıklı bir vücuda ulaşıp kendinizi yaza hazırlayabilirsiniz ve tüm ihtiyaçlarınıza kolayca ve erişilebilir maliyetle ulaşabilirsiniz.

Başta kadınlar olmak üzere herkesin kabusudur yaza hazır olmak. Kışın kasvetli ve hareketsiz havasında hem fiziken hem de zihnen yorulan bedenlerimizi yenilemek için yaz ayları eşsiz imkanlar sunar. Elbette güneş ışınlarının sağladığı pozitif enerji de bu yenilenme için çok iyi bir fırsattır.

Peki siz, zihnen ve bedenen yaza hazır mısınız? Diyelim ki, bu hazırlık için yeterli motivasyonu buldunuz. Ama iş bununla bitmiyor, önce psikolojik destek için bir uzman bulmanız gerekiyor. Ardından daha sağlıklı beslenmek için bir diyetisyen ve daha fit bir beden için de bir spor eğitmeni. Güvenilir uzmanlar bulmak için eş, dost, akrabaya sorayım derken yaz gelip çattı bile. Oysa artık, bir tıkla aradığınız tüm uzmanları tek platform altında bulmanız mümkün.

Tüm dünyada hızla yayılan online esenlik uygulamalarının önde gelen kurumlarından HiDoctor, tam da böyle çalışan bir platform. Platform içinde hem uzman klinik psikolog hem beslenme uzmanı hem de kişiye özel spor eğitmeni bulunduran HiDoctor, yaza hazırlanırken içsel motivasyonu artırmak, sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmek ve düzenli egzersiz yapmak isteyenler için hayatı kolaylaştırıyor.

Dünyanın neresinde olursa olsun, bedensel ve zihinsel “iyi olma halini” korumak isteyen herkese kaliteli, güvenilir ve ödediği paraya değer örnek bir online “bütünsel sağlık hizmeti” sunmak için yola çıktıklarını belirten HiDoctor CEO’su Ahmet Bal, “Online psikologlarımız, stresle başa çıkma yöntemleri, motivasyon artırma stratejileri ve duygusal denge sağlama konusunda rehberlik ederken, diyetisyenlerimiz kişiye özel beslenme programları ile sağlıklı kilo kontrolü ve enerji dolu bir yaz dönemi geçirmenize yardımcı oluyor. Spor eğitmenlerimiz ise, kişiye en uygun egzersiz programını hazırlayıp sunarak bireylerin gücünü artırması ve formunu korumasına katkıda bulunuyor” diyor.

Bütün bu hizmetleri aynı platform altında sunan tek şirket olduklarının altını çizen Bal, esnek online randevu seçenekleri sayesinde kişilerin zamanını çok daha efektif kullanabildiğini, bunun da tercih edilme oranını artırdığını belirtiyor. Bal, “Hizmet almak isteyenler istediği yerden, istediği zaman diliminde uzmanlarımızdan destek alabiliyor. Üstelik son derece güvenli bir platformda kişisel bilgilerini koruma altına aldığımız için rahatlıkla görüşmelerini gerçekleştirebiliyor” şeklinde konuşuyor.

Yaz hazırlıklarını bir dizi canlı yayın serisi ile desteklediklerini de kaydeden Bal, serinin ilk yayınını 24 Mayıs’ta “Yaz için ideal sen’e ne kadar yakınsın?” ve ikinci yayınını 31 Mayıs’ta “Yaza merhaba derken duygusal yemeye son” başlıkları ile gerçekleştirdiklerini hatırlatıyor. Serinin üçüncü ve son yayınının, 13 Haziran’da pek çoğumuzun en büyük bariyeri olan “Neden spora başlayamıyorum?” sorusunun cevabına yönelik olacağının haberini veren Bal, yaza hazırlanmanın sadece dış görünümle ilgili olmadığını, aynı zamanda içsel denge ve sağlıkla ilgili olduğunu vurguluyor. Tüm katılımcılara ücretsiz olarak düzenlenen webinarlara HiDoctor sosyal medya hesaplarından ulaşmak mümkün olacak.

HiDoctor, dünyanın her yerinden ana dilinde hizmet almak isteyenlerin ilk adresi olma yolunda hızla ilerlerken, gelecekte hizmet alanlarını genişletmeye devam edecek görünüyor. Haydi, siz de HiDoctor’la harekete geçin ve kendinize yatırım yapın! Yazı kendinizi iyi hissederek karşılamanın keyfini çıkarın!

Sportswoman wearing smartwatch device. Cropped shot of fit woman in sports wear standing with her hand on hip outdoors, with sun flare.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ