logo

Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili İlhami Yılmaz’a Operasyon

Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili İlhami Yılmaz’a Operasyon

Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi ve CHP Grup Başkanvekili İlhami Yılmaz’a Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde gerçekleştirilen bir operasyonla stent takıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Meclis CHP Grup Başkanvekili İlhami Yılmaz kalp operasyonu geçirdi.

Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi, CHP Grup Başkanvekili ve Ataşehir Belediye Başkan yardımcılarından İlhami Yılmaz’a Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla stent takıldı. Başarılı operasyon sonrası Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde dinlenen İlhami Yılmaz’ın yoğun bakımdan çıktığı, genel sağlık durumunun iyi olduğu ve yakında taburcu olacağı öğrenildi.

Göğsünde sızı ve yanma hisseden Ataşehir Belediye Meclisi CHP grup Başkanvekili İlhami Yılmaz, şikayetler ile ilgili Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde kalp operasyonu geçirerek damarına stent takıldı.

İLHAMİ YILMAZ KİMDİR?

1953 yılında Malatya’da doğan İlhami Yılmaz, ilk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladı. 1977 yılında İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadi Bilimler Enstitüsü ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans kürsüsünde MBA masterını tamamladı. Kamuda ve özel sektörde kademeli olarak üst düzey yöneticilik yaptı. Halk Bankası’nda proje değerlendirme uzmanı, TMSF’de yöneticilik görevlerinde bulundu.

Devlet Yatırım Bankası’yla Dünya Bankası’nın hazırlamış olduğu Sanayi İşletmelerinde Proje Hazırlama ve Uygulama Seminerlerine katılarak dokuz ay süresince yurtdışında kaldı. 1999 yılından itibaren iki dönem Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Başkan Vekilliği; 2009 yılından itibaren de iki dönem Ataşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, İBB Meclis Üyeliği, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı ve Ataşehir Belediye Başkan Vekilli olarak da görev yaptı.

İlhami Yılmaz halen Ataşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Meclis CHP Grup başkan vekilliği görevlerini yürütüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ