logo

Beşiktaş Kadın Futbol Takımına UEFA’da 5 Puan Yetmedi

Beşiktaş Kadın Futbol Takımına UEFA’da 5 Puan Yetmedi

Hollanda’da oynanan 2019 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş Kadın Futbol Takımına tur için 1 galibiyet iki beraberlik yetmedi.

Siyah-beyazlı takım, Hollanda’nın Enschede kentinin ev sahipliği yaptığı 9. Grup’taki üçüncü ve son mücadelesinde Alashkert ile karşı karşıya geldi.

Müsabakanın ilk yarısını Kader Hançar’ın golüyle 1-0 önde tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürdü. Rakip takımdan O’Rourke’nin kendi kalesine attığı golle farkı 2’ye çıkaran siyah-beyazlılar, Sevgi Çınar’ın golüyle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Grubundaki 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayan Beşiktaş, Twente’nin ardından 2. sırada yer alarak üst tura adını yazdıramadı.

ÜLKEMİZİ, CAMİAMIZI VE TÜRK KADININI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK

UEFA Kadınlar Şampiyonlar liginde ülkemizi başarıyla temsil eden Beşiktaş Kadın Futbol takımının hocası Mutlucan Zavutçu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İlk kez katıldığımız, UEFA Kadınlar Şampiyonlar liginde ülkemizi, camiamızı ve Türk Kadınını en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Çok yaklaştık üst tura ama olmadı…”

ŞEREFİYLE OYNA HAKKIYLA KAZAN: 3 MAÇTA 5 PUANLA, NAMAĞLUP

“3 maçta 5 puanla, namağlup olarak, kazandığımız dostluklar ve bıraktığımız pozitif enerji ile dönüyoruz. Kartallar gibi mücadele edip, Şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanan oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve idari kadromuzu tebrik ederim. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza sonsuz teşekkürler.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ