logo

Beşiktaş Vodafone Ataşehir Belediye Spor karşılaşması 6-3 Sonuçlandı

Beşiktaş Vodafone Ataşehir Belediye Spor karşılaşması 6-3 Sonuçlandı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 13. haftasında, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda Ataşehir Belediye Spor ile karşılaşan Beşiktaş Vodafone Kadın Takımı maçı galip tamamladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Beşiktaş Vodafone Kadın Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 13. haftasında, 5 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda Ataşehir Belediye Spor ile karşılaştı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 13. haftasında, Beşiktaş Vodafone Kadın Takımı – Ataşehir Belediye Spor ile karşılaşması 6-3 tamamlandı.

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılar; Maryam Yektaei, Cansu Nur Kaya, Giovanna Santos, Çiğdem Belci, Berna Yeniçeri, Seda Nur İncik, Elif Keskin, Başak Gündoğdu, Melike Öztürk, Arzu Karabulut ve Zeynep Gamze Koçer ile başladı.

Siyah-beyazlı ekip Beşiktaş Vodafone, ilk yarısı 2-2 berabere tamamlana Ataşehir Belediye Spor kadın futbol takımı karşılaşmasından 6-3 galip ayrıldı.

Beşiktaş Vodafone Kadın Takımı gollerini; Giovanna Santos (30dk.), Arzu Karabulut (45dk), Zeynep Kerimoğlu (3-63, 79, 90dk.) ve Mesude Alayont(90+5dk) kaydetti.

Ligde sezonun ilk yarısında Ataşehir Belediye Spor ile deplasmanda oynadığı maçta Beşiktaş Vodafone Kadın Takımı 2-1 galip ayrılmıştı.

Siyah-beyazlı Beşiktaş Vodafone Kadın Takımı, ligde oynadığı on bir maçta aldığı 10 galibiyet ve 33 puan ile liderliğini koruyor.

Ataşehir Belediye Spor ise oynadığı 11 karşılaşma sonucunda 7 galibiyet ve 4 yenilgi ile elde ettiği 18 puanla ligde 7’inci sırada yer aldı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 14. Haftasında Ataşehir Belediye Spor kadın futbol takımı, rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak. Beşiktaş Vodafone Kadın Takımı ise deplasmanda Fatih Vatan Spor ile karşılaşacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ