logo

Besteci, Söz Yazarı, Yorumcu Demet Tekin ‘Müzikte Çeşitliliği Seviyorum’

Besteci, Söz Yazarı, Yorumcu Demet Tekin ‘Müzikte Çeşitliliği Seviyorum’

Besteci, söz yazarı yorumcu kimliği ile eserler üreten sanatçı Demet Tekin, müzikteki çeşitliği sevdiğini ve üretmeye farklı çalışmalarla devam edeceğini söylüyor.

Besteci, Söz Yazarı, Yorumcu Demet Tekin, “Demetin Tangoları” albümü ile“müzikte çeşitliliği seviyorum” diyor…

Demet Tekin, bugüne kadar ,”Bir Demet İlahi” “Demet Nağme” “Demet’in Çocuk Şarkıları”, “Bir Demet Anadolu” “Demet Nağme 2” “İki Yaka Bir Demet” (Türkçe ve Yunanca) ve en son çıkardığı “Demet’in Tangoları ” adlı albümü ile çalışmalarındaki çeşitliği müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Besteci, söz yazarı yorumcu kimliği ile eserler üreten sanatçı müzikteki bu çeşitliği sevdiğini ve üretmeye farklı çalışmalarla devam edeceğini söylüyor.

Geçtiğimiz ay yayınlanan Prof. Dr. Emine Gürsoy Naskalı’nın geçmişten günümüze Tango şarkıları derlendiği “Tango Kitabı” eserinde sözü ve müziği  Demet Tekin’e ait olan “Demet’in Tangoları” albümünde yer alan 10 tango şarkıya yer verdi. Tango melodilerine günümüze taşıyan albümünün bu kitapta yer almasından gurur duyduğunu söyleyen Demet Tekin : “Tango müziğine ilgi duyanların okuyacağı bu kitapta eserlerimle ilgili bilginin yer almasına çok sevindim. Emine Gürsoy Naskalı hocama çok teşekkürlerimi iletiyorum. Ürettiğimiz eserlerin genç kuşağa hizmet etmesi beni çok mutlu eder” dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ