logo

Beykoz CHP İlçe Başkanlığına Yine şevket Arıkan Seçildi

Beykoz CHP İlçe Başkanlığına Yine şevket Arıkan Seçildi

_chp_beykoz-sevket arikan7 Aralık 2014 Pazar günü yapılan Olağanüstü Kongrede Beykoz CHP İlçe Başkanlığı seçimini şimdiki Başkan Şevket Arıkan kazandı. Beykoz CHP İlçe Başkanı Şevket Arıkan Seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

7 Aralık 2014 Pazar günü yapılan CHP Olağanüstü Beykoz İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığına aday olan halen başkan olarak görev yapan Beykoz CHP İlçe Başkan Şevket Arıkan, Beykoz Belediyesi CHP Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Harita ve Kadastro Mühendisi Aydın Düzgün ve Aydın Düzgün kendi listeleri ile seçime girdi.

Kongrede aday olan  3 isimden; Şevket Arıkan: 145, Aydın Düzgün: 124 ve Gökhan Taneri Vural: 15 oy aldı.

Bu sonuçla milletvekili ve  belediye başkanlığına aday olmayacağını açıklayan Şevket Arıkan, delegelerin 145 oyluk desteği ile Beykoz CHP İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreyle Beykoz’da yaşanan sıkıntının çözüldüğünü, tedavi edildiğini vurguladığı konuşmasında, “Katılan, oylarıyla destek veren tüm delege arkadaşlarımıza önce demokratik görevlerini yerine getirdikleri için teşekkür ediyorum” sözleri ile katılımcılara teşekkür eden Şevket Arıkan; “Biz siyaseti asla kendimize kartvizit olsun diye yapmıyoruz. Asla mal varlığımızı yükseltmek için yapmıyoruz. Siyaseti biz, ülkemizin içinde yaşadığı sorunları, sıkıntıları yerelde kendimiz ve yukarıya doğru partimize destek vermek üzere yapıyoruz. Bu bizim kişisel meselemiz değil” dedi.

Şevket Arıkan konuşmasında, sandıktan başka bir aday çıkarsa, “Biz 1 saat önce rakiptik. Şimdi kendisi benim İlçe Başkanımdır. Ceketimi ilikliyor ve Sayın İlçe Başkanımın emrinde olduğumu ilan ediyorum’ diyecektim.” Sözleri ile sandıktan çıkan sonuca saygı gösterecek olduğuna vurgu yaptı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ