logo

BEYTULLAH DOĞANAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

chpAtaşehir belediye başkan adaylığı  başvuru belgelerini CHP ilçe başkanlığına teslim eden Beytullah Doğanay, ‘adaylığım gerçekleşirse değişimi, dönüşümü başlatacağız.”dedi.

Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’na kalabalık bir grupla giderek, adaylık belgelerini teslim etti. Doğanay, “Tarlada izin olan herkesle yarışmaya hazırım” dedi.

Bostancı Prenses Hotel’de, geçen ay, 400 yöre derneğinin yöneticisiyle düzenlenen toplantıda Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan ve derneklerin desteğini alan Beytullah Doğanay, bugün CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda adaylık başvurusunu yaptı.

Örgütten Sorumlu Yönetim Yönetim Kurulu Üyesi Aytekin Saday’a, başvuru belgelerini teslim eden Buytullah Doğanay, adaylık başvurusunun Ataşehir ilçesine hayırlı olmasını dileyerek, “Bana güvenen, umudunu, emeğini verenleri asla mahcup etmeyeceğim. Burada geleceğe yönelik güzel adımlar atacağız. Nasip, kısmet olursa, adaylığım gerçekleşirse; değişimi, dönüşümü başlatacağız. Bu demokratik bir yarıştır. Ben tarlada izi olan herkesle yarışmaya hazırım” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ