logo

Bibuluşma’nın konuğu Şenay Gürler ve Tuğrul Tülek

Bibuluşma’nın konuğu Şenay Gürler ve Tuğrul Tülek

Tiyatroya dair her şeyin konuşulacağı Biletinial “#bibuluşma” söyleşileri “Karşınızda Yalnız Kadın”ın oyuncusu Şenay Gürler ve yönetmeni Tuğrul Tülek ile devam ediyor.

Tiyatroya dair her şeyin konuşulacağı ‘Biletinial #bibuluşma’ söyleşileri devam ediyor.

#bibuluşma’nın konuğu Şenay Gürler ve Tuğrul Tülek

Biletinial “#bibuluşma” söyleşileri “Karşınızda Yalnız Kadın”ın oyuncusu Şenay Gürler ve yönetmeni Tuğrul Tülek ile devam ediyor. Gürler ve Tülek, #bibuluşma sohbeti kapsamında 11 Ocak Perşembe akşamı Fişekhane’de gerçekleştirilecek gösteriminin ardından tiyatro eleştirmeni Bahar Çuhadar’ın moderatörlüğünde, seyircilerle sohbet edip soruları yanıtlayacak.

Tiyatroya dair her şeyin konuşulacağı ‘Biletinial #bibuluşma’ söyleşileri, sezonun yeni oyunlarıyla devam ediyor. Seyirci tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan #bibuluşma’nın ocak ayı konukları, ‘Karşınızda Yalnız Kadın’ ile sahneye çıkan deneyimli oyuncu Şenay Gürler ve oyunun yönetmeni Tuğrul Tülek olacak.

Gürler ve Tülek, #bibuluşma sohbeti kapsamında oyunun 11 Ocak Perşembe saat 20.30’da Fişekhane İkinci Sahne’de gerçekleştirilecek gösteriminin ardından tiyatro eleştirmeni Bahar Çuhadar’ın moderatörlüğünde seyircilerle bir araya gelerek oyun üzerine sohbet edecek.

Oyunun üzerine sıcağı sıcağına gerçekleşecek canlı sohbetin son bölümünde seyirciler, ekibe merak ettikleri soruları yöneltebilecek. Seyirciler arzu etmeleri halinde kendilerine dağıtılacak ‘bisoru’ kartlarındaki tiyatro içerikli eğlenceli soruları da ekibe sorabilecek.

Oyun hakkında:

Dario Fo&Franca Rame imzalı ‘Yalnız Kadın’a getirilen güncel bir yorum olan ‘Karşınızda Yalnız Kadın’, 1980’lerde yazılmasına rağmen güncelliğini koruyan bir oyun. Kocası tarafından eve kapatılan, yalnız ve ‘hep içinden konuşan’ bir kadın, bu kez ‘dışarıya’ konuşuyor ve ataerkil düzenle, şiddet ve tacizle çevrelenen hayatını kendi ellerine alıyor. Sert gerçekliği kıvrak zekalı bir mizahla çevreleyen bu tek kişilik oyun hem Türkiye hem de dünyadan kadınların yaşadıklarını ve onları kısıtlamaya çalışan düzenle nasıl mücadele ettiklerini sarkastik bir dille sergiliyor. T1 Yapım ve Gösteri Sanatları&PMR Production yapımı olan oyun “Anlatılan tüm kadınların hikâyesi” dedirtiyor…

11 Ocak Perşembe saat 20.30’da Fişekhane İkinci Sahne’de oynanacak ‘Karşınızda Yalnız Kadın’ oyununu biletleri ise Türkiye’nin en büyük ve kapsayıcı etkinlik biletleme şirketi Biletinial’da.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ