logo

BİLGİSAYAR EĞİTİMİ KURSİYERLERİ BELGELERİNİ ALDI

BİLGİSAYAR EĞİTİMİ KURSİYERLERİ BELGELERİNİ ALDI

bilgisayarAtaşehir Belediyesi’nin kadınlar için düzenlediği, Bilgisayar Kullanımı ve Ofis Programları Eğitimi’nde başarı gösteren katılımcı kadınlar sertifikalarını aldılar.

BİLGİSAYAR EĞİTİMİ ALAN KURSİYERLER BELGELERİNE KAVUŞTU

Ataşehir Belediyesi’nin kadınların sosyal gelişimi ve aynı zamanda istihdam edilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Bilgisayar Kullanımı ve Ofis Programları Eğitimi’nde başarı gösteren katılımcı kadınlara sertifikaları verildi.

Ataşehir Belediyesi Mustafa Kemal Ataevi’nde düzenlenen sertifika dağıtım töreni 14 Mart Pazartesi günü saat 14.00’da Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya ve kursiyerlerin katılımı ile gerçekleşti.

bilgisayar-1

Toplam 3 ay süren eğitimler sonunda kursu tamamlayan 24 kursiyer, belgelerini Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya’nın elinden aldı.

Eğitmen Bilgihan Güneş tarafından verilen eğitimlerde; Temel Bilgisayar Okur Yazarlığı, Ofis Programları, İnternet-Posta, Bilgisayar Kullanımı gibi temel konularda bilgiler verildi.

Kendilerine sunulan bu fırsattan dolayı teşekkür eden kadınlar; sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında daha aktif rol almayı düşündüklerini ve çocuklarını daha iyi yetiştirme noktasında önemli kazanımlar elde edeceklerini ifade ettiler.

bilgisayar-

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ