logo

BİLSEM Ataşehir ‘4007 TÜBİTAK Bilim Şenliği’ Düzenlendi

BİLSEM Ataşehir ‘4007 TÜBİTAK Bilim Şenliği’ Düzenlendi

Bilsem Ataşehir tarafından Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına yürütülen “4007 TÜBİTAK Yaşanabilir Gelecek İçin Sürdürülebilirlik Bilim Şenliği” gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

 Açılışı 29 Eylül 2021 Çarşamba yapılan ve 5 gün süren BİLSEM Ataşehir (İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi) “4007 TÜBİTAK Yaşanabilir Gelecek İçin Sürdürülebilirlik Bilim Şenliği” kapsamında   atölyeler, sergiler, konserler ve bilim söyleşileri  gerçekleştirildi.

BİLSEM Ataşehir (İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi) Müdürü Hülya Özyürek yaptığı açıklamada, “Hayal etmekle başlar her şey eğer kararlıysanız ve inanmışsanız Yürütücülüğünü yaptığım Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına hazırladığımız TÜBİTAK 4007 proje çalışmaları da böyle başladı. Önce hayal ettik sonra inandık ve tabi çoook çalıştık. Beş gün boyunca atölyeler ve bilim söyleşilerinde bizlerle olan çok kıymetli akademisyenlerimize, değerli şirket ve STK yöneticilerine, geceyi gündüze katan proje ekibimize, öğretmen ve öğrencilerimize ayrıca velilerimize teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

Ataşehir İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından 5 gün süreyle düzenlenen “4007 TÜBİTAK Yaşanabilir Gelecek İçin Sürdürülebilirlik Bilim Şenliği” açılış programı ve etkinlikleri Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İstanbul İl MEM Müdür Yardımcısı Murat Altınöz, Ataşehir İlçe Milli eğitim Müdürü İsmail Günday ve şube müdürleri, TÜBİTAK yetkilileri, akademisyenler, öğretmenler, STK ve kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Ataşehir İlçe kaymakamlığı tarafından yapılan paylaşımda, “İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezimizde, Tübitak 4007 Bilim Şenliklerini Destekleme Programı kapsamında düzenlenen Yaşanabilir Gelecek için Sürdürülebilirlik Bilim Şenliğine Kaymakamımız İsmail Hakkı ERTAŞ katılımlarıyla destek verdi.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ