logo

Birsen Tezer Büyüleyici Ses Performansıyla İzmir’de…

Birsen Tezer Büyüleyici Ses Performansıyla İzmir’de…

İzmir’in yeni etkinlik mekânı KAT Sanat/İzmir Mimarlık Merkezi etkinlikleri 28 Ocak Cumartesi günü saat 21.00’deki Birsen Tezer konseri ile başlıyor. 

Türkiye’nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial, Birsen Tezer’i İzmirlilerle bir araya getiriyor. 28 Ocak Cumartesi günü İzmir’in yeni etkinlik mekânı KAT Sanat/İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleştirilecek konserde İzmirliler müziğe doyacak. Muhteşem konserin biletleri teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial’da.

İzmir’in yeni etkinlik mekânı KAT Sanat/İzmir Mimarlık Merkezietkinlikleri28 Ocak Cumartesi günü saat 21.00’deki Birsen Tezer konseri ile başlıyor.  Büyüleyici sesiyle Türkiye’nin en beğenilen caz yorumcuları arasında yer alan Birsen Tezer’i İzmirlilerle buluşturacak konserin biletleri kültür, sanat, eğlence ve spor alanındaki tüm etkinliklere tek platformdan ulaşılabilmesini sağlayan Biletinial’da satışa sunuldu.

“Aşk Bu Değil” isimli şarkısıyla dünyaca ünlü sanatçılarla birlikte “Babylon Bar Vol:2” albümünde yer alan Birsen Tezer, en güzel şarkılarını İzmirliler için seslendirecek.

İlk albümü “Cihan”ı 2009’da yılında yayınlayan Birsen Tezer, albümde kendi bestelerinin yanı sıra Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur, İlhan Şeşen ve Zafer Cınbıl’ın eserlerini de yorumladı. Bülent Ortaçgil’in “Sen” albümünde “İstediğini Yap” isimli şarkıda müzisyene eşlik eden Tezer, Hüsnü Arkan’ın “Solo” albümünde “Hoş Geldin” şarkısında usta isimle düet yaptı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ