logo

Bodrum Belediyesi Kotasız ve Ücretsiz İnternet Hizmeti Genişliyor

Bodrum Belediyesi Kotasız ve Ücretsiz İnternet Hizmeti Genişliyor

Bodrum Belediyesi tarafından ilçedeki vatandaşların bilgiye daha hızlı ve kolay erişimi sağlamak amacıyla ücretsiz internet hizmeti ağı genişletiliyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Bodrum Belediyesi tarafından vatandaşlara kesintisiz, kotasız, ücretsiz “Bodrum_Belnet_Freeinternet hizmeti veriliyor.

Bodrum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından ilçedeki vatandaşların bilgiye daha hızlı ve kolay erişimi sağlamak amacıyla ücretsiz internet hizmeti ağı genişletiliyor.

Acil durumlarda iletişimi kolaylaştırmak, turizme katkı sağlamak ve sosyal etkileşimi artırmak amacıyla yapılan çalışmalarda kamusal ortak kullanım alanlarında ücretsiz, 100 Mbps hızında ve simetrik internet hizmeti vatandaşlara sunuldu.

 “Bodrum_Belnet_Free” isimli kablosuz ağ hizmeti ilk etapta şehir merkezini kapsayacak şekilde uygulanmıştı. Yapılan çalışmalarla Bitez sahil hattı, Ortakent-Yahşi sahil hattı, Turgutreis meydan ve park alanı, Yalıkavak sahil hattı ve meydanda ücretsiz wi-fi hizmeti verilmeye başlandı.

İhtiyacı olan vatandaşlar belirtilen bölgelerde, “Bodrum_Belnet_Free” isimli kablosuz ağ bağlantısından ücretsiz olarak yararlanabilir.

Bodrum Belediyesi çalışmasının ilçe genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hayatın vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olan internet erişiminden ücretsiz olarak yararlanabilmeniz için, Belediyemizin Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından Bodrum’a kazandırılan “BODRUM_BELNET_Free” isimli kesintisiz, kotasız, ücretsiz ve 100 Mbps hızındaki simetrik internet hizmetimizin tüm Bodrum’da kullanıma açılması çalışmalarımız, başarıyla devam ediyor. İlk olarak şehir merkezini kapsayan altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından; Bitez sahili, Ortakent sahili, Turgutreis meydan ve park alanı ile Yalıkavak sahili ve meydanındaki altyapı çalışmalarımız da tamamlandı ve ücretsiz internet erişimi, kullanımınıza açıldı. Güle güle kullanın…” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ