logo

Bodrum’da üç ünlü kadına hırsız şoku

Bodrum’da üç ünlü kadına hırsız şoku

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Göltürkbükü Beldesi’ne tatil için gelen manken Berna Arıcı, modacı Tuğçe Önal ve tiyatro oyuncusu Tuğçe Koça’nın kiraladıkları lüks villaya hırsız girdi.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Göltürkbükü Beldesi’ne tatil için gelen manken Berna Arıcı, modacı Tuğçe Önal ve tiyatro oyuncusu Tuğçe Koça’nın kiraladıkları lüks villaya hırsız girdi. Salonda uyuyan Önal, uyanıp kar maskeli hırsızla karşı karşıya geldi ve çığlık atıp yardım istedi. Paniğe kapılan şüpheli kaçarken, uzun süre olayın şokunu üzerlerinden atamayan 3 ünlü kadın jandarmaya ifade verdi.

Olay, Bodrum İlçesi’ne bağlı Göltürkbükü Beldesi’ndeki bir tatil sitesinde bugün saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Tatil sitesindeki lüks bir villayı kiralayan manken Berna Arıcı (31), tiyatro oyuncusu Tuğçe Koçak (29) ve modacı Tuğçe Önal (34), eğlenmek için Bodrum’da diskoya gitti.

Geç saatlere kadar eğlenen üç arkadaş, ardından villaya gelip uykuya daldı. Bir süre sonra, yüzünü kar maskesiyle gizleyen kimliği belirsiz bir kişi eve girdi.

İddiaya göre salonda uyuyan Tuğçe Önal, sesleri duyunca uyandığında şüheliyle karşı karşıya geldi ve çığlık atıp yardım istedi. Paniğe kapılan şüpheli kaçtı. Uzun süre olayın şokunu üzerlerinden atamayan üçlü, jandarmaya ifade verdi. Jandarma evde parmak izi çalışması yaptı. Yapılan incelemede Berna Arıcı’nın çantasının çalındığı belirlendi.

Tuğçe Önal, “Başımın ucunda bir kıpırtı duyunca irkildim, yüzü maskeli hırsızı görünce bağırmaya başladım. Hırsızın o anda elinde Berna’nın çantası vardı, çantayı da alıp balkondan atladı ve kaçtı. Berna ve Tuğçe de uyanıp yanıma geldi. Balkondan kaçan hırsızı onlar da gördü, yaşadığım şokun üzerinden 10 saat geçmesine rağmen hala kendime gelemedim. Yatağımın dibine kadar gelen hırsız bana kesici bir aletle zarar verebilirdi” dedi.

Berna Arıcı jandarmaya gidip suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. Arıcı, “Tatile geldik. Çok özel ve güvenlikli diye bu siteyi seçtik. Ama hırsız burnumuzun dibine kadar gelip odamıza girdi. Hırsızlık bu kadar basit olmamalı, bu beldede neden bir güvenlik önlemi arttırılmaz. Olay anında ben Tuğçe Koçak’la aynı odada yatıyordum, Tuğçe Önal ise salonda uyuyordu, önce o bağırmaya başladı. Biz de paniğe kapıldık. Villadan ayrılıp tatilimizi otelde sürdürmeyi düşünüyoruz. Çanta benim için çok değerliydi, içinde iki altın künye ve miktarını hatırlamadığım param vardı” diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, sitenin güvenlik kamerası görünlerini incelemeye aldı.

(Milliyet)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ