logo

   Boğaz Köprüsü’nde Karanlık Dönem!

   Boğaz Köprüsü’nde Karanlık Dönem!

kopru_karanlikOnarımı ve Yapısal Takviyesi çalışmaları kapsamında askı halatları değişimi yapılacak Boğaziçi Köprüsü’nde, dekoratif ışıkları yanmayacak. köprüde karanlık dönem.

Recep Kenan / itvhaber.com

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada; Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri’nin Büyük Onarımı ve Yapısal Takviyesi İşi kapsamında, Boğaziçi Köprüsü’nde askı halatları değişimi yapılacağından, askı halatları üzerindeki mevcut dekoratif aydınlatma sistemi söküleceği duyuruldu.

Boğaziçi Köprüsü’nde yeni askı halatları imalatı bitene kadar (15 Nisan-15 Temmuz 2015 tarihleri arasında) dekoratif aydınlatma sistemi sadece Köprü ana halatı üzerinde yanacak. Köprüde onarım ve takviye işleri tamamlanana kadar askı halatları üzerindeki dekoratif aydınlatmalar yanmayacak.

Valiliğin yaptığı açılamada, “Çalışmaların güvelik içinde sürdürülebilmesi için Emniyet Birimlerimizce gerekli tedbirler alınacak olup; çalışmalar süresince trafik düzeninin sağlanmasında, sürücülerin yol üzerinde bulunan trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir” denildi.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ