logo

Bora Yörükoğlu, ‘İYİ Parti’yi Hak Ettiği Yere Getireceğiz’

Bora Yörükoğlu, ‘İYİ Parti’yi Hak Ettiği Yere Getireceğiz’

İYİ Parti Ataşehir 3. Olağan Genel Kurulunda ilçe başkanlık seçimlerinde delegelerden destek alan mevcut başkan Bora Yörükoğlu ikinci dönem başkan seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ Parti Ataşehir 3. Olağan Genel Kurulu, İYİ Parti üst yönetimi ve İl yöneticileri ile birlikte CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Demokrat Parti İlçe Başkanı Deniz Finci ile birlikte İyi Partililerin katılımı ile gerçekleşti.

Divan başkanı ve üyelerinin belirlenmesi ile birlikte açılan İYİ Parti Ataşehir 3. Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Yapılan seçimle Başkan Burcu Açarol ve üyeler Hakan Özçelik, Fatih Yılmaz ve Melisa Küçük’ten oluşan Divan yönetiminde yürütülen İYİ Parti Ataşehir 3. Olağan Genel Kurulunda gündemdeki maddelerden faaliyet raporu ve mali raporu okunup oylanarak ibrası gerçekleştirildi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajının okunması sonrasında başkan ve adayları seçim ve yapılması planlanan çalışmaları içeren konuşmalarını yaptılar.

İYİ Parti Ataşehir 3. Olağan Genel Kurulundaki seçiminde İlçe Başkanlığına aday olan Ali Haydar Akın kürsüden haziruna hitaben konuşmasını yaptı. 

Mevcut başkan ve 3. Olağan Genel Kurulda ikinci dönem için tekrar aday olan Bora Yörükoğlu’da kürsüden katılımcılara hitap etti.

Yapılan seçimle mevcut başkan Bora Yörükoğlu yeniden İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına seçildi.

İYİ Parti Ataşehir 3. Olağan Genel Kurulundaki seçim sonucunda Bora Yörükoğlu 253, Ali Akın 55 oy aldı.

BORA YÖRÜKOĞLU 198 OY FARKLA KAZANDI

İYİ Parti Ataşehir ilçe başkanlık seçimi 198 oy farkla kazanan Bora Yörükoğlu, listesinden oluşan yönetim kurulu üyeleri ile yeni dönem İYİ Parti Ataşehir İlçe yönetiminde, 2023 yılında gerçekleştirilecek seçimde başarıya ulaşarak, partilerini iktidara taşımak hedefi ile görev yapacak.

İYİ PARTİ İLE İNŞALLAH İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ

Seçimde kendisini destekleyenlere ve tüm katılımcılara teşekkür eden, sonucun beklendiğini kaydeden Bora Yörükoğlu, temiz siyaset vurgusu yaptığı teşekkür konuşmasında siyasette zor bir dönemde olunduğunu, hedef ve başarı odaklı siyaset yapmak istediklerinin altını çizerek, “İyi Parti ile inşallah iktidara yürüyeceğiz.” dedi.

Bora Yörükoğlu, “İYİ Parti’yi Ataşehir’de ve Türkiye’de hak ettiği yere getireceğiz. İktidar yolunda bu ilk adım olsun.” İfadelerini yer verdiği konuşmasının sonunda tekrar teşekkür etti.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı:
BORA YÖRÜKOĞLU

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Ahmet Kaya
Ayfer Boztepe
Bayram Ali Angi
Burak Balcı
Bülent Soyyiğit
Cem Cebir
Gözde Teratar
Güldane Koca
Hakan Köseliören
Handan Durmaz Duman
Hasan Hüseyin Sert
Hüseyin Ayan
Hüzün Yücel
Levent Kılıçkan
Lütfü Koca
Melda Pırmaz
Mesut Ayfer Sandıkçı
Mustafa Kaya
Muzaffer Çavlak
Nuri Tolga Seçilmiş
Özlem Baysal
Resul Boztepe
Selçuk Yüce
Seval Kölemenoğlu
Sezgin Akdağ
Şebnem Tonka
Tuba Altun
Verdin Tan
Yeşim Ati
Yıldıray Kurban
Yusuf Saldır
Yusuf Uzun

BORA YÖRÜKOĞLU KİMDİR?
(İnşaat Yüksek Mühendisi – İş İnsanı)

1974’de İstanbul’un Şişli ilçesinde doğan Bora Yörükoğlu Amasyalı. İlkokulu Şişli 19 Mayıs İlkokulu’nda 1985 yılında bitirdikten sonra orta ve lise eğitimini Özel Amerikan Robert Lisesi’nde 1992 yılında tamamladı. 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra Planlama ve Proje Yönetimi üzerine yüksek lisansını da yine Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde 1999 yılında tamamladı. Askerliğini yüksek lisans döneminde 1997-98 yıllarında kısa dönem olarak Foça Amfibi Tugay’da yaptı. 2021 yılında Medeniyet Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde Yerel Yönetimler ve Şehircilik Yüksek Lisans programını bitirdi.

1996 yılında üniversiteyi bitirdikten sonra özel sektörde çalışmaya başladı. Kaba İşler Şefi, Şantiye Şefi, Proje Müdürü gibi çeşitli görevlerden sonra yüksek lisansımı da tamamlamayı takiben şirkette Planlama Departmanı’nı kurmakla görevlendirildi. Planlama ve Proje Yönetimi Departmanı’nı kurup şirketin büyüme sürecinde ISO Kalite Yönetimi, ARGE Birimi, vb birçok çalışmaların yöneticiliğini yaptı. Şirketin borsaya açılma sürecinde de bulunduktan sonra 2006 yılında bütün projelerden sorumlu Planlama ve Proje Yönetimi Müdürü görevindeyken, kendi şirketini kurmak amacı ile istifa etti. 2007 yılından itibaren kendi firmasıyla inşaat sektöründe faaliyet göstermekte.

Bora Yörükoğlu 1999 yılında evlenmiş olup bir oğlu bulunmaktadır.

Halen Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği, Robert Kolej Mezunlar Derneği, İstanbul Proje Yönetim Derneği, İstanbul Mühendisler Odası üyelikleri ile birlikte (KEVA) Spor Derneği Kurucu Başkanlığı sonrası yönetim kurulu üyeliği devam ediyor.
İnşaat Yüksek Mühendisi olan Bora Yörükoğlu Ataşehir İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilmişti.

İYİ Parti Ataşehir İlçe 3. Olağan Kongresinde seçilerek ikinci kez İYİ Parti Ataşehir İlçe başkanlığı görevini yürütüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ