logo

Bostancı-Dudullu Metrosu Kılıçdaroğlu’nun Katılımıyla Açılıyor

Bostancı-Dudullu Metrosu Kılıçdaroğlu’nun Katılımıyla Açılıyor

Ataşehir’e 5 istasyonla hizmet verecek olan Bostancı-Dudullu metro hattı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katilimi ile 6 Ocak Cuma Günü Saat 11.00’de açılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Anadolu Yakası’nda kuzey güney aksındaki Dudullu-Bostancı metro hattı CHP Lider Kemal Kılıçdaroğlu‘nun da katıldığı törenle hizmete giriyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dudullu-Bostancı metro hattının açılışıyla Cuma günü Altılı Masa liderleri ile İstanbul’un ‘150 Günde 150 Proje’sinin çok kutlu bir finalini yapacağız.” Dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu, yeni yılda “150 Günde 150 Proje” kapsamında 1 Ocak’ta açtıkları Baltalimanı Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi ve Mecidiyeköy-Fulya-Yıldız metro hattından sonra 6 Ocak Cuma günü Dudullu-Bostancı metro hattının vatandaşların kullanımına sunulacağını duyurmuştu.

“150 Günde 150 Proje”sinin finalini yapacağız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada, “Altılı Masa liderleriyle, İstanbul’un ‘150 Günde 150 Proje’sinin çok kutlu bir finalini yapacağız Dudullu-Bostancı hattında Cuma günü. Bu hararetli günleri, en üst seviyede dayanışmayla, en üst seviyede kucaklaşmayla halkın, milletin iradesine göz koymak isteyenlere karşı, ‘O gök kubbeyi başınıza yıkarız’ lafının arkasına imza atmaya davet ediyorum.” İfadelerine yer vermişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ