logo

Bostancı Kayışdağı Bağlantısı ‘Bostancı Alt Geçidi’ Trafiğe Açıldı

Bostancı Kayışdağı Bağlantısı ‘Bostancı Alt Geçidi’ Trafiğe Açıldı

E5 karayolu altına yapılan Bostancı’dan İçerenköy ve Fındıklı üzerinden kesintisiz Kayışdağı bağlantısını sağlayan “İBB Bostancı Alt Geçidi” trafiğe açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

E-5 olarak da bilinen D100 Karayolu Bostancı ile Küçükyalı hattındaki trafik sorununu çözecek, Bostancı ile Kayışdağı arasında kesintisiz ulaşım sağlayacak “Bostancı Alt Geçidi”, kavşak ve alt geçit çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU DUYURDU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tamamlanarak trafiğe açılan “Bostancı Alt Geçidi” ile ilgili paylaşımında, “Bostancı Alt Geçidi ve bağlantı yolunun yapımını tamamladık, hizmete açtık. Kayışdağı Bostancı arası trafik akışını kolaylaştıracak geçidimiz hayırlı olsun.” İfadelerine yerdi.

Bostancı’yı Fındıklı ve İçerenköy üzerinden Kayışdağı bağlantısını sağlayarak trafiği rahatlatan İBB Bostancı Alt Geçidi çalışması tamamlanarak trafiğe açıldı.

E5 karayolu altına yapılan Bostancı’dan kesintisiz Kayışdağı bağlantısını sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan “Bostancı Alt Geçidi” ve bağlantı yolları trafiğe açıldı.

 Bostancı’dan Kayışdağı istikametine gitmek isteyen sürücüler Küçükyalı ya da Bostancı kavşaklarını kullanarak Küçükyalı Bostancı ve Kadıköy istikametine gidebiliyordu. Tamamlanan fonksiyonel bir yol ile “Bostancı Alt Geçidi” bu yönde ulaşımı rahatlattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ