logo

Bu Maçta Dostluk Kazandı

Bu Maçta Dostluk Kazandı

dostluk_maci3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Yeditepe Engelliler Spor Kulübü ile Zeytinburnu’nda dostluk maçı yaptı. 

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Yeditepe Engelliler Spor Kulübü ile gerçekleştirdiği dostluk maçında 2-2 beraberlik elde etti.

03 Aralık 2014 tarihinde Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Yeditepe Engelliler Spor Kulübü ile İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli arasında bir dostluk maçı yapıldı.

Maç Zeytinburnu Hasan Doğan Amatör Spor Tesisleri’nde 11.30 – 13.00 saatleri arasında gerçekleşti.

dostluk_maci (2)

Müsabakanın başlangıç vuruşunu Yiğit isimli engelli bir minik yaptı. Müsabakada 7’şer kişiden oluşturulan takımlar kıyasıya bir mücadele gerçekleştirdi. Maçın ilk yarısı 1-1 bitti. İkinci yarıda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelini yoran Yeditepe Engelliler Spor Kulübü sporcuları 2-2’lik skor elde etti.

Dostluğun kazandığı maçın ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Yeditepe Engelliler Spor Kulübü sporcularına çiçek ve çikolata verdi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından iki grup “Dostluk kazandı” diyerek vedalaştı.

Haber-Fotoğraf: Burcu KASARCI / İstanbul Ajansı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ