logo

‘Bu vatan, bu bayrak hepimizin’

‘Bu vatan, bu bayrak hepimizin’

DSC_3929Siirt Gazi ve Şehit Federasyonu Başkanı Kenan Şehitoğlu ve küçük oğlu Mahmut’un ziyareti Vali Mutlu’yu duygulandırdı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun bugün çok özel konukları vardı. Siirt merkeze bağlı Bayraktepe Köyü’nün Korucubaşı, aynı zamanda Siirt Gazi ve Şehit Federasyonu Başkanı Kenan Şehitoğlu ve küçük oğlu Mahmut Şehitoğlu, Vali Mutlu’yu Cağaloğlu’ndaki makamında ziyaret etti.
İstanbul ve İstanbullulara geçmiş olsun demek ve destek olmak amacıyla gerçekleştirilen
ziyarette Kenan Şehitoğlu “Ben bir Kürdüm. Annem de dâhil olmak üzere tam 11 şehit verdim. Bu vatan, bu bayrak, bu devlet hepimizin ülkemize hep beraber sahip çıkmalıyız.” dedi.

Gezi olaylarına da değinen Şehitoğlu, hükümete ve Vali Mutlu’ya tam destek verdi, eylemlere katılanları eleştirdi. Şehitoğlu “Biz Doğu ve Güneydoğu’da ne acılar yaşadık bu insanlar bunları görmedi mi?” dedi.

Valiyi duygulandıran şiir

Vali Mutlu’yu ziyaret eden Şehitoğlu’nun oğlu, küçük Mahmut ise ülkesine ve ‘Vali Amcası’na olan sevgisini okuduğu bir şiirle gösterdi. Dinlediği şiir karşısında duygulanan Vali Mutlu ise ‘’İşte bizim böyle vatansever çocuklara, gençlere ihtiyacımız var,’’ diyerek küçük Mahmut’a sarıldı ve ona hediyeler verdi.

Daha sonra Vali Mutlu ile fotoğraf çektiren Şehitoğlu ailesi Siirt’e dönmek üzere makamdan ayrıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ