logo

Burhaniye Kaymakamlığı’ndan Zeytinli Rock Festivali’ne İzin Çıkmadı

Burhaniye Kaymakamlığı’ndan Zeytinli Rock Festivali’ne İzin Çıkmadı

2014 yılında Zeytinli Rock Festivali adıyla Edremit’te başlayan, 17-21 Ağustos 2022 tarihlerinde Burhaniye’de düzenlenecek olan Zeytinli Rock Festivali ‘ne yasak geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Burhaniye Kaymakamlığı’ndan 17-21 Ağustos tarihlerinde Burhaniye Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek Zeytinli Rock Festivali’ne izin çıkmadı.

Burhaniye Kaymakamlığı güvenlik, asayiş, trafik, çevre sorunları ileri sürülerek, kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru ve çevre gerekçesi ile Zeytinli Rock Festivali’ne izin vermedi.

Umut Kuzey öncülüğünde Milyon Yapım Organizasyon tarafından Burhaniye Belediyesi’nin katkılarıyla 7. kez gerçekleşecek Türk rock müziğinin geçit töreni olarak görülen 17-18-19-20-21 Ağustos 2022 tarihlerinde Burhaniye’de düzenlenecek olan Zeytinli Rock Festivali Burhaniye Kaymakamlığı tarafından yasaklandı.

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ ADIYLA EDREMİT’TE DÜZENLENECEKTİ

İlki 2005 yılında yapılan ve 2014 yılında Zeytinli Rock Festivali adıyla Edremit’te düzenlenmeye başlanan festival, yeni yapılan ihaleyle bundan sonra Burhaniye’de yapılmaya başlanacaktı.

70 SNATÇI VE GRUP SAHNE ALACAKTI

17-18-19-20-21 Ağustos 2022 tarihlerinde Burhaniye’de düzenlenecek olan ve 5 gün boyunca devam edecek Zeytinli Rock Festivali festivalde 70 sanatçı ve grubun sahne alması programlanıyordu.

MİLYON YAPIM ORGANİZASYON:  AVUKATLARIMIZ GEREKLİ İTİRAZLARI YAPACAK

Zeytinli Rock Festivali organizasyonu Milyon Yapım Organizasyon tarafından yapılan açıklamada, “Burhaniye Kaymakamlığı’nın basına yansıyan tebligatı az önce elimize ulaştı. Avukatlarımız ivedilikle gerekli itirazları yapacaklar. İtiraz dilekçemize olumlu dönüş yapılacağını umuyoruz. Bu süreçte bize destek olan herkese teşekkür ediyor, 17-21 Ağustos tarihlerinde hep birlikte tüm zamanların en coşkulu festivalinde buluşacağımıza inanıyoruz.” ifadeleri yer aldı.

KAMU GÜVENLİĞİ TOPLUMUN HUZURU, ÇEVRENİN KORUNMASI GEREKÇE GÖSTERİLDİ

Milyon Yapım Organizasyon tarafından yapılan başvuruya Burhaniye Kaymakamlığı tarafından Kaymakam İlyas Memiş imzası ile verilen yanıtta, önceki yıllarda yakın bölgede düzenlenen Zeytinli Rock Festivalinde yaşanan güvenlik, asayiş, trafik, çevre sorunları ileri sürülerek ve şikayetleri göz önüne alarak kamu güvenliği ve sağlığı ile toplumun huzuru, çevrenin korunması gerekçe gösterilerek uygun bulunmadığı ifadeleri yer aldı.

İZİN ÇIKARSA ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ PROGRAMI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ