logo

Bursa Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu Görevine Başladı

Bursa Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu Görevine Başladı

Ataşehir İlçe Kaymakamı olarak görev yapan, Edirne Vali Yardımcısı iken Bursa Orhangazi ilçe Kaymakamlığına atanan Zafer Karamehmetoğlu görevine başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2013 ile 2018 yılarında Ataşehir İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Edirne Vali Yardımcısı iken Bursa Orhangazi ilçe Kaymakamlığına atanan Zafer Karamehmetoğlu göreve başladı.

ORHANGAZİ KAYMAKAMI ZAFER KARAMEHMETOĞLU GÖREVE BAŞLADI

24 Ağustos Cumhurbaşkanı Kararı ile Bursa Orhangazi ilçe Kaymakamlığına atanan Zafer Karamehmetoğlu göreve başladı.

Bursa Orhangazi Kaymakamlığına ataması gerçekleşen Zafer KARAMEHMETOĞLU 11 Eylül 2023 tarihi itibariyle Orhangazi Kaymakamlığı görevine başladı.

2013 ile 2018 yılarında Ataşehir İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Zafer Karamehmetoğlu, Edirne Vali Yardımcılığı görevini yürütürken Bursa Orhangazi ilçe Kaymakamlığına atandı.

2013 ile 2018 yılarında Ataşehir İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Zafer Karamehmetoğlu, Hatay Kırıkhan Kaymakamı olarak görev yaparken Ordu Vali Yardımcılığına atanmıştı.

Zafer Karamehmetoğlu, son olarak Edirne Vali Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

KARAMEHMETOĞLU KİMDİR?

1967 yılında Kastamonu İi İnebolu İlçesinde doğan Zafer Karamehmetolu,  ilk, orta ve lise öğrenimini İnebolu’da 1985 yılında tamamladı.

1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

1990 Yılı Kasım ayında mesleğe, Denizli Kaymakam Adayı olarak başlayan Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU, Mülkiye Müfettişi ve Kaymakam Refikliği stajını tamamladıktan sonra 1991 yılından itibaren sırasıyla; Karaman-Ayrancı, Kırşehir-Mucur ve Sinop-Erfelek ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.1992 yılında 8 ay süreyle İngiltere’de eğitim gördü.1993 yılı Aralık ayında Kaymakamlık Kursunu müteakip Kırşehir İli Boztepe İlçesi Kaymakamı olarak göreve başladı.1995 yılında Erzurum-Tekman Kaymakamlığı’na atanan KARAMEHMETOĞLU, 2 yıl süren bu görev sonrası 1997 yılında Aksaray-Ortaköy Kaymakamı olarak görev yaptı.

1998 yılı sonunda Ağrı Vali Yardımcılığı’na atandı. Burada 1999 yılı Haziran ayından itibaren 4 yıl süreyle Gürbulak Sınır Mülki İdare Amiri olarak görev yaptı. 2003 yılında Düzce Vali Yardımcılığı’na, İki yıl süren bu görevinden sonra 2005 yılında Amasya Vali Yardımcılığı’na atandı. 28 Eylül 2007 yılında Dikili Kaymakamlığı’na atandı. 2007 yılından Dikili Kaymakamı, 2013 ile 2018 yıllarında Ataşehir Kaymakamı olarak görev yaptı.

2018 yılında Ataşehir İlçe Kaymakamı olarak görev yaparken Hatay Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu Ordu Vali Yardımcılığına atandı.

Son olarak Orhangazi Kaymakamı olarak ataması yapılan Zafer Karamehmetoğlu, Edirne Vali Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

11 Eylül 2023 tarihi itibariyle Orhangazi Kaymakamlığı görevine başlayan Zafer KARAMEHMETOĞLU İngilizce bilmekte olup, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ