logo

Büyükşehir Belediye Başkanlarından Kılıçdaroğlu’na Destek

Büyükşehir Belediye Başkanlarından Kılıçdaroğlu’na Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarını, CHP Genel Merkezi’ndeki makamında kabul etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları ile bir arayageldi.

KILIÇDAROĞLU BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLARINI KABUL ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarını, CHP Genel Merkezi’ndeki makamında kabul etti. Kılıçdaroğlu’nun büyükşehir başkanları görüşmesinde, depremle ilgili değerlendirmeler de yapan belediye başkanlarının genel merkezden ayrıldıkları kaydedildi.

CHP’Lİ 11 BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NA DESTEKLERİNİ İLETTİ

CHP’li 11 belediye başkanının ziyareti sonrası açıklama yapan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın da aralarında olduğu büyükşehir belediye başkanlarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini ilettiklerini söyledi.

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARA’DA BULUŞTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’na dair açıklamaları ve Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP’li iki belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı önermesi üzerine CHP’nin belediye başkanları Ankara’ya geldi.

BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLARI KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelen CHP’li belediye başkanları daha sonra CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmeye depremden etkilenen Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş dışındaki büyükşehir belediye başkanlarının tümü katıldı.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ AKŞENER İLE GÖRÜŞECEK

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmesi bekleniyor. İYİ Parti ziyaretinin yapılmayacağı açıklanan programla ilgili Akşener ile görüşmenin genel merkez dışında bir mekanda gerçekleşeceği belirtiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ