logo

CAM KUMBARALAR ATAŞEHİR SOKAKLARINI RENKLENDİRİYOR

CAM KUMBARALAR ATAŞEHİR SOKAKLARINI RENKLENDİRİYOR

_ cam_kumbara_cadde_atasehir (1)Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün düzenlediği 7. Çevre Şöleni “Cam Kumbara Boyama Şenliği”nde boyanan cam kumbaralar Ataşehir’in caddelerinde.

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu 7. Çevre Şöleni “Cam Kumbara Boyama Şenliği”nde boyanan cam kumbaralar Ataşehir’in caddelerine yerleştirildi.

_ cam_kumbara_cadde_atasehir (4)

“Cam Yeniden Cam” Projesi kapsamında, Ataşehir Belediyesi ve Şişecam Cam Ambalaj Grubu işbirliğinde gerçekleşen etkinlikle, Ataşehir’in caddeleri hem renkleniyor hem de çevrenin korunması, temiz tutulması ve camın geri dönüşümü konusunda farkındalık yaratması amaçlanıyor.

_ cam_kumbara_cadde_atasehir (2)

29 Mayıs 2016 tarihinde Batı Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen 7. Çevre Şöleni “Cam Kumbara Boyama Şenliği’nde; Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu, Mevlana Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Habire Yahşi Anadolu Lisesi, Celal Yardımcı Ortaokulu, Yeni Çamlıca İmam Hatip Ortaokulu, Piri Reis Ortaokulu, İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları, Yeditepe Üniversitesi öğrenci ve öğretmenleriyle Ataşehir Belediyesi çalışanları hayal güçlerini ve yeteneklerini göstererek cam kumbaraları rengarenk boyadılar.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi bu projede emeği geçen bütün okullara, öğrencilere, öğretmenlere ve Şişecam Cam Ambalaj Grubu yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

_ cam_kumbara_cadde_atasehir (3)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ