logo

ÇAMOLUK’TA SEZONUN İLK GALİBİYETİ TEK GOLLE!

ÇAMOLUK’TA SEZONUN İLK GALİBİYETİ TEK GOLLE!

camoluk_futbol-1Ataşehir’in futboldaki temsilcisi Ataşehir Çamoluk Spor mücadele ettiği BAL liginde, rakibi Bursa Gürsu Belediye Spor’u tek golle geçerek 4’üncü haftada galibiyetle tanıştı.

Maça temkinli başlayan Çamoluk Spor devrenin sonuna doğru baskısını arttırarak aradığı golü 10 numara Zakir’in ayağından buldu. İlk devreyi 1-0 galip bitiren ev sahibi ikide sarı kart gördü.

İkinci yarıya galibiyetin verdiği avantajla oyuna başlayan Çamoluk Spor 9 numaralı forma giyen yabancı transfer oyuncusu ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı. İkinci devrenin başlarında gelen kırmızı kart haliyle takım oyununu etkiledi. Bu devrede gol yememe çalışan Çamoluk Spor girdiği birkaç pozisyondan yararlanamayınca maç sonucu 1-0 Çamoluk Sporun galibiyeti ile sona erdi.camoluk_futbol-3

Her iki takımın 3 oyuncu değişikliğini kullandığı ikinci devrede Çamoluk Spor 1 sarı, 1 kırmızı, rakibi Gürsu belediye Spor’da iki sarı kart gördü.

Ataşehir Çamoluk Spor Sportif Direktörü Zafer Emek maç sonunda gazetemize şu açıklamayı yaptı: “4’üncü haftayı oynadık. İlk galibiyetimizi aldık. İlk üç haftada mağlubiyet ve beraberlikle işi götürmeye çalıştık. Yabancı olduğumuz bir lig. Ataşehir ve Ataşehirlilerden bir beklentimiz var. Gelin takımınızın maçlarını izleyin. Burada ve rakip sahalarda oynadığımız her maçta Ataşehir adına yakışır bir şekilde mücadele ediyoruz.  Bu ligde iyi bir yerde olmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bugün de güzel bir galibiyet aldık ve takım iyi moral oldu. Bundan önceki maçlarımızda çeşitli hatalardan skora gidemiyorduk ama bugün her şey güzeldi.   Takımımı tebrik ediyorum” dedi.

Zafer Emek; bu takım desteklenirse ilerisi için umut veriyor. Bu lige yakışan ve güzellik katan bir takımız. Bir yerlere gelebilmemiz için Ataşehirden gönül birliği ve destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Çamoluk Spor Kulübü Başkanı Ekrem Köse’nin de izlediği ve Eskişehir bölgesinde hakemlerin yönettiği maça takımlar şu ilk 11’le sahaya çıktılar.

Çamoluk Spor; Rıdvan, Musa, Furkan, Süleyman, Barış, Abdullah Enes, Erdem, Servet, Emmanuel, Zakir, Burak

Gürsu Belediye Spor; Gökhan, Erkan, Oğuzhan, Mustafa, Bülent, Burhan, Halil İbrahim, Emre, Demir, Ömer

Ataşehir’de maç oynamaya uygun stat olmadığı için Başıbüyük Spor Tesisleri’nde maçlarını yapan Çamoluk Spor, en kısa sürede bir sahalarının olmasını bekliyor ve istiyorlar. Ligde başarılara devam etmek için de maddi desteğe ihtiyaçları var. Buradan tüm sporseverlere ve kurumlara açık çağrımızdır. Takımın başarılı olmasını istiyorsak, Ataşehirin Bal liginde tek takımı olan Çamoluk Spor’a maddi ve manevi desteğin verilmesi gerekir.

camoluk_futbol-2

Kaynak: İstanblumGazetesi/Ali Bal

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ