logo

Çanakkale Zaferi Deprem Felaketi Acısıyla Buruk Kutlandı

Çanakkale Zaferi Deprem Felaketi Acısıyla Buruk Kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Ataşehir’de İyi Parti Ataşehir ilçe yönetiminin de katıldığı törenle, deprem ve sel felaketinin gölgesinde kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Ataşehir‘de de deprem ve sel felaketinin gölgesinde kutlandı.

ÇANAKKALE ZAFERİ BURUK KUTLANDI

Ataşehir İYİ Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri ilk olarak Ataşehir Kaymakamlığı’nın Barboras Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma törenine katıldı.

Törendenden sonra açıklama yapan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Yük. İnş. Müh. Bora Yörükoğlu, Çanakkale Zaferini deprem ve sel felaketinin gölgesinde kutladıklarını söyledi.

“BEN SİZE TAARRUZU EMRETMİYORUM, ÖLMEYİ EMREDİYORUM”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hakim olabilir.” Sözlerini hatırlatan Yörükoğlu, Çanakkale Zaferi ile ve şehitlerimizi yad ederek, “Onlar mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vermişler, Çanakkale Savaşları’nın kaderini değiştirmişlerdir.” Dedi.

Yörükoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bir milletin dünya üzerinde eşi benzeri görülmemiş azim, kararlılık, özgürlük ve bağımsızlık ateşinin vatan sevgisi ile birleşerek yazıldığı bir kahramanlık destanıdır Çanakkal Zaferi…

Hiç kuşkusuz Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman Mehmetçiğimizin insanüstü vermiş olduğu mücadele bir ulusun tarihinin akışını değiştirmiştir. Özellikle de kahramanlarımızın “Çanakkale Geçilmez” feryadı ile kazanılan Çanakkale Zaferi’nin 108. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyoruz.  Bu destanın mirasçıları olarak bizler de bu bilinçle şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi güçlü bir geleceğe taşımak için var gücümüzle mücadele edip, çalışacağız.”

Öte yandan partililer ilçe merkezinde yönetim, mahalle koordinatör ve başkanları ile toplantıda bir araya geldi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ