logo

ÇANDEF Başkanı Zeynettin Aydın’dan Tartışmayı Bitirecek Açıklama

ÇANDEF Başkanı Zeynettin Aydın’dan Tartışmayı Bitirecek Açıklama

Zeynettin Aydın, ÇANDEF ( İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) Genel Kurul tarihini açıklayarak, uzayan kongre ile ilgili tartışmaysa son noktayı koydu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Kurul tarihi açıklandı. Genel Kurul tarihi tartışmalarını bitirecek açıklama ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın’dan geldi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Kurul tarihindeki gecikme nedeniyle bazı STK temsilcilerinden eleştiriler gelmişti.

ZEYNETTİN AYDIN, “FEDERASYON GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAYACAĞIM”

ÇANDEF Yönetim Kurulu kararı ile Genel Kurulu tarihinin 3 Aralık Pazar 2023 olarak belirlendiğini açıklayan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zeynettin Aydın, aday olmayacağını açıklayarak, “3 Aralık tarihinde yapacağımız genel kurul ile bitireceğim ve yeni dönemde Federasyon genel başkanlığına aday olmayacağım.” Dedi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, yaptığı açıklamada, “6 senedir büyük bir Aşk, heyecan  ve gururla yürütmekte olduğum ÇANDEF ( Çankırı Dernekleri Federasyonu) genel başkanlığı vazifesini 3 Aralık tarihinde yapacağımız genel kurul ile bitireceğim ve yeni dönemde Federasyon genel başkanlığına aday olmayacağım.” İfadelerine yer verdi.

ÇANDEF ( İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) Genel Başkanı Zeynettin Aydın tarafından yapılan açıklama:

Sevgili kardeşlerim, kıymetli Hemşehrilerim, değerli dostlarım her birinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum.

6 senedir büyük bir Aşk, heyecan  ve gururla yürütmekte olduğum ÇANDEF ( Çankırı Dernekleri Federasyonu) genel başkanlığı vazifesini 3 Aralık tarihinde yapacağımız genel kurul ile bitireceğim ve yeni dönemde Federasyon genel başkanlığına aday olmayacağım.

Bugüne kadar desteğini ve himayesini bizden esirgemeyen, Hemşehrilerime, yönetim kurulu yol ve dava arkadaşlarıma, tüm dostlarıma, Hayırsever iş insanlarımıza, Sponsorlarımıza, Federasyonumuza bağlı bütün Dernek başkanlarımıza ve yönetimlerine, Delegelerimize, Valilerimize, Milletvekillerimize, il başkanlarımıza, Kaymakamlarımıza, Belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza Meclis üyelerimize, Bürokratlarımıza, Basın mensuplarına, Sanatçılarımıza,  Fedakarlığı hep yüreğinde taşıyan Canım Aileme, isimlerini unuttuğum emeği geçen görünmez kahramanların tamamına şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum.

3 Aralık tarihinden sonra Federasyon başkanı olsam da olmasam da yine kaldığımız yerden memleketimize ve hemşehrilemize hizmet etmeye devam edeceğimi ve her daim emrinizde olduğumu belirtir saygılarımı sunarım.

Zeynettin Aydın

ÇANDEF GENEL BAŞKANI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ