logo

ÇANDEF, Çankırılıları İstanbul’daki İlk Büyük İftarda Buluşturdu

ÇANDEF, Çankırılıları İstanbul’daki İlk Büyük İftarda Buluşturdu

İstanbul Çankırı dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) İstanbul’da 10 bine yakın kişinin katıldığı ilk büyük iftarı düzenledi. 5 bin olarak hedeflenen iftar sofrasında 2 katı katılım gerçekleşti.  

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) ve Çankırı Eğitim Kültür Yardımlaşma Vakfı (Çankırı Vakfı) her yıl düzenlediği ve gelenekselleşen Büyük Çankırı iftar programı göreve yeni gelen ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın başkanlığındaki ÇANDEF yönetimi tarafından Maltepe’de gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Barbaros Özdemir’in üstlendiği, 5 bin kişi hedefi ile Maltepe Gülsuyu Stadı’nda düzenlenen Büyük Çankırılılar İftar Programı, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle hedefin iki katına yaklaşarak 10 bin kişiyi Çankırılıların sofrasında buluşturdu.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve iftar yemeği ile oruç açılması ardından yapılan yemek duasının ile devam eden Büyük Çankırılılar İftar Programı, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle stadın tribünlerinin de açılmasına sahne oldu. Maltepe’de düzenlenen “Büyük Çankırı İftar Programı” öyle büyük ilgi gördü ki; beklenenin üzerinde ilgi bazı katılımcıların eksik yemekle oruç açmalarına neden oldu.

İftar yemeği sonrası İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın tarafından yapılan konuşma ile protokol konuşmalarına geçildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mustafa Can’ın kürsüye gelerek katılımcılara çalışmalarını özetlediği Büyük Çankırılılar İftar Programında, Belediye Meclisi seçimi ile Çankırı Belediye Başkanı olan Hüseyin Boz, Çankırı’daki çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Sırasıyla Ak Parti İstanbul milletvekilleri Hulusi Şentürk ve Osman Boyraz’ın da kürsüden yaptıkları kısa konuşmalarla katılımcıları selamladı.

Büyük Çankırılılar İftarında Ak Parti Çankırı Milletvekilleri M.Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz partileri ve Hükümet tarafından Çankırı’da yapılan çalışmalar ile Çankırı’ya yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdiler.

ÇANKIRI Adayları

Recep Kenan paylaştı: 18 Mayıs 2018 Cuma

ÇANKIRILI ADAY ADAYLARINDAN SELAMLAMA 

Son olarak 24 Haziran’da yapılacak seçimde İstanbul’un 3 seçim bölgesinden, Çankırı’dan ve diğer bölgelerden aday olan Çankırılı 27. Dönem milletvekili aday adayların toplu olarak kürsüye gelerek katılımcıları selamlayıp, kısaca kendilerini tanıttılar. Çankırılı aday adayları arasında Onursal Genel Başkanlar; ÇANDEF önceki Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ile Kurucu Genel Başkan Ömer Lütfi Özenç ve yönetim kurulu üyesi İsmail Yüksel de yer alıyor.

ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİ İFTARDA

Genel Başkanı Zeynettin Aydın’ın olduğu İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)’nun ev sahipliğinde Maltepe Gülsuyu Stadında düzenlenen Büyük Çankırılılar İftar Programına, Ak Parti  Çankırı milletvekilleri M.Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve Hulusi Şentürk, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Belediye başkan yardımcıları, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, aralarında; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu, MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek ve Kartal İyi Parti ilçe başkanı ile siyasi partilerin yöneticileri katıldı.

ÇANKIRI’DAN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI KATILDI

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Hasan Can’ın da katıldığı Büyük Çankırılılar İftar Programına, Çankırı ilçe Belediye başkanlarından; Çerkeş belediye Başkanı Hasan Sopacı, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Eldivan Belediye Başkanı Nusret Gökçer, Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede ile Çankırı Spor Başkanı Sevda Karaali, Çankırı vakıf birlik dernek başkanları ile birlikte konuk STK temsilcileri, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve davetliler ile birlikte 10 bine yakın Çankırılı ve Çankırı dostu katılarak iftar sofrasında yerlerini aldılar. Zehra Ganioğlu ve Sami Yalçın da iftar programına katılan Çankırılı sanatçılar arasında yer aldı.

İFTARIN MİMARİ HAYIRSEVER İŞ ADAMLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Büyük Çankırılılar İftar Programı sonrasında yaptığı açıklamada yoğun katılım nedeniyle bazı aksaklıkların yaşandığını kaydeden Genel Başkanı Zeynettin Aydın’ın olduğu İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF), açıklamsında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük ÇANKIRI iftarına katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan Sn. Milletvekillerimize, Sn. Belediye başkanlarımıza, Sn. Kaymakamlarımıza, Sn. Dernek başkanlarımıza, Sn. Sivil toplum kuruluşu yöneticilerimize, Sn ilçe başkanlarımıza, Sn. Bürokratlarımıza Sn. Müdürlerimize, Sn. Muhtarlarımıza, Sn. Basınımıza velhasılı uzaktan yakından iftar programımıza katılan Hanımefendilere, Beyefendilere Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize ve çocuklarımıza, orayı hınca hınç dolduran bütün misafirlerimize, Bizleri yalnız bırakmadıklarından ve katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

İftarın mimari hayırsever iş adamlarımıza, bizlere verdiği katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.

Katılımın çok fazla olmasından dolayı oluşan aksaklıklardan dolayı herkesten ayrı ayrı özür diliyorum. Bunu bir ilkin başlangıcı olarak kabul etmelerini ve ALLAH C.C. nasip ederse önümüzdeki sene çok daha kalabalık çok daha profesyonel bir şekilde yapacağımızın sözünü veriyorum.

Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum, 20 gündür geceli gündüzlü çalıştılar, emeklerine ve yüreklerine sağlık.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ