logo

ÇANDEF Daha Yeşil Çankırı İçin ‘Ağaç Bayramı’ Etkinliği Düzenliyor

ÇANDEF Daha Yeşil Çankırı İçin ‘Ağaç Bayramı’ Etkinliği Düzenliyor

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF), Çankırılıları “ÇANDEF Hatıra Ormanı” oluşturmak üzere 20 Kasım Cumartesi günü Ilgaz Ömerli Köyü mevkiinde buluşturuyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF), 20 Kasım Cumartesi günü Çankırı Valiliği destekleriyle Ilgaz Ömerli köyü mevkiinde “Ağaç Bayramı” adıyla etkinlik düzenliyor.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Ilgaz Ömerli Köyü Mevkii’nde “ÇANDEF Hatıra Ormanı” oluşturmak üzere 20 Kasım Cumartesi düzenlenecek “Ağaç Bayramı” etkinliği ile ilgili açıklamasında, “Kıymetli Hemşehrilerim değerli dostlarım;
ÇANDEF olarak 20 Kasım Cumartesi günü Çankırı Valiliğimizin destekleriyle Ilgaz ilçemiz Ömerli köyü mevkiinde  Ağaç  Bayramı yapacağız. Daha yeşil bir doğa daha oksijeni bol bir Çankırı için hep birlikte el ele verelim.
Ağaç Bayramına gitmek için İstanbul’un çeşitli semtlerinden otobüsler kalkacaktır, gitmek isteyenler özelden bizimle iletişime geçebilir.” İfadelerine yer verdi.

PANDEMİ SONRASI TAKVİM AĞAÇ BAYRAMI İLE BAŞLADI

Kovid salgınının aşı ile kısmen kontrolü ile birlikte çalışma takvimini belirlemek üzere düzenlenen çalıştay sonrası açıklama yapan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zeynettin Aydın,, ağaçlandırma çalışması ile ilgili, Ilgaz Ömerli Köyü mevkiinde 60-70 bin TL bütçeli “ÇANDEF Hatıra Ormanı” oluşturacaklarını kaydederek; “ÇANDEF olarak 20 Kasım Cumartesi günü Çankırı Valiliğimizin destekleriyle Ilgaz ilçemiz Ömerli köyü mevkiinde Ağaç Bayramı yapacağız. Daha yeşil bir doğa daha oksijeni bol bir Çankırı için hep birlikte el ele verelim.” Açıklamasını yapmıştı.

İSTANBUL’UN ÇEŞİTLİ SEMTLERİNDEN OTOBÜSLER KALKACAK

ÇANDEF tarafından yapılan açıklamada;
ÇANDEF olarak 20 Kasım Cumartesi günü Çankırı Valiliğimizin destekleriyle Ilgaz ilçemiz Ömerli köyü mevkiinde Ağaç Bayramı yapacağız. Daha yeşil bir doğa daha oksijeni bol bir Çankırı için hep birlikte el ele verelim. Ağaç Bayramına gitmek isteyen hemşehrilerimiz için 19 Kasım Cuma Gece çıkışlı, 20 Kasım Cumartesi Akşam Dönüşlü, İstanbul’un çeşitli semtlerinden otobüsler kalkacaktır, gitmek isteyenler özelden bizimle iletişime geçebilir.
Kahvaltı ve öğlen keşkek ikramımız olacaktır. Bilgileri paylaşıldı.

İletişim: 0 542 234 21 85

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ