logo

ÇANDEF Ebediyete İrtihal Edenlere Mevlid Okuttu

ÇANDEF Ebediyete İrtihal Edenlere Mevlid Okuttu

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yönetimi Genel Merkezde geçmişte federasyonda görev yapmış ve ebediyete irtihal etmiş çalışma arkadaşları için mevlid programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz başkanlığındaki İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yönetimi geçmişte federasyonda görev yapmış ve ebediyete irtihal etmiş çalışma arkadaşları ve büyükleri merhum; Selami Kaplan, Vahap Yartaş, Yadigar Tezcanoğlu, Hayrettin Abanik, Bayram Boduç’un ruhları için ÇANDEF Genel Merkezinde Kahvaltı ve Mevlid programı düzenlendi.

ÇANDEF Genel Merkezinde düzenlenen kahvaltı ve Mevlid programı organizasyonu ÇANDEF Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz, Çandef Yönetim Kurulu yeleri Mehmet Altıntop, Hüseyin Koca, Yaşar Çeribaş ile İsmail Altun öncülüğünde ve İsmail Altun sponsorluk katkısı ile gerçekleştirildi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)’nun Aksaray’daki Genel Merkezinde gerçekleştirilen programa, Ak Parti Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu ile birlikte; Kağıthane Kaymakamı Hasan GÖÇ, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, İETT eski Genel Müdürü Arif Emecan, Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, Çankırı Vakfı Onursal Başkanı Dr.Şaban Odabaşı, ÇANDEF Eski Başkanı İsmail Suaydın, Çankırı TV ve Yaren Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Barboros Özdemir, Çankırılı Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, ruhlarına mevlid okunan merhumların yakınları, birlik ve dernek ile STK temsilcileri ve Çankırılılar katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ